Banjaluka domaćin finala Kupa RS za odbojkaše

dvorana borik

Odbojkaši banjalučkog Borca m:tel u “Boriku” će za trofej igrati 4. novembra protiv brčanske Mladosti. Kod dama, dan kasnije, u Brčkom igraju Bimal Jedinstvo i Gacko.

Banjaluka će biti domaćin finalnog meča Kupa Republike Srpske za odbojkaše, odlučio je Odbojkaški savez Republike Srpske.

Nakon što se nijedna ekipa nije prijavila za organizaciju finalnog meča, direktor takmičenja odlučio je da se duel za trofej igra u “Boriku”, gdje će Borac m:tel ugostiti branioca pehara Mladost iz Brčkog.

Banjalučani i Brčaci o osvajaču Kupa RS odlučivaće u subotu, 4. novembra, a termin početka meča biće određen naknadno.

Takođe, određen je domaćin finalnog susreta u ženskoj konkurenciji.

Aktuelni osvajač Kupa RS Bimal Jedinstvo i Gacko dostavili su prijavu za organizaciju finala, a OS RS odlučio je da Brčanke budu domaćini, s obzirom na ponuđene bolje uslove.

Odbojkašice će se za trofej boriti dan nakon što bude odigrano finale u muškoj konkurenciji, dakle u nedjelju, 5. novembra.

(Mondo)

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi.

Dujaković o BL animaciji: Desiće se velike stvari

Deseti Međunarodni festival animiranog filma “Banjaluka 2017” održaće se od 23. do 28. oktobra u Dječijem pozorištu RS, što je odlična prilika da o banjalučkoj kulturi i filmu popričamo sa direktorom ovog festivala Goranom Dujakovićem…

Najsiromašniji Banjalučani ne odustaju od borbe

Sa svoje 74 godine, Gospava je i jutros poranila da bi na banjalučkoj pijaci prodala svoje ručne radove i tako zaradila pokoju paru. Već dvanaest godina rani na prvi autobus, a priča da se za život sama bori od desete godine, kada je ostala bez majke. Sve što danas ima su dvije ćerke i unučići.

Banjaluka poklonila pet vatrogasnih vozila

Ključeve pet vatrogasnih vozila načelnicima opština Drvar, Bosansko Grahovo, Ljubinje, Čelinac i Kotor Varoš uručio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi. Da li zbog nedovoljno informisanosti, nedostatka interesovanja ili nečeg trećeg, Koncertna dvorana Kulturnog centra Banski dvor bila je