Banjaluka: Dvojica mladića pretukla taksistu!

Dvojica mladića pretukla su jutros banjalučkog taksistu čiji su inicijali M.D. (ime poznato redakciji), potvrđeno je ATV-u. 

Napadnuti taksista radnik je Bel taksija. Kako je potvrđeno ATV-u, poziv za vožnju služba je dobila jutros oko 8:30 , a traženo je da se putnici prevezu do lokacije na Starčevici.

Za vrijeme vožnje mladići su zatražila da taksista prati određeni automobil koji se pojavio na cesti, što je on i uradio.

Kada je, ispričali su ATV-u, stao na crveno svjetlo na semaforu na Bulevaru Živojina Mišića mladići su tražili da nastavi vožnju , što je taksista odbio.

Nakon toga je, tvrdi, dobio udarac u glavu i počelo je maltretiranje. Taksista je vozilo zaustavio u blizini kampusa, mladići su ga tada, ispričao je, udarili flašom u glavu. Kako bi se spasao, koristio je suzavac kojim se odbranio.

Uskoro su stigli i policija i hitna pomoć. Vozač taksija prebačen je na Hirurgiju gdje su mu sanirane povrede, a , kako je rekao, na glavi zbog zadobijenih povreda  ima i dvije kopče.

(ATV)

Mikula: Raduje me prvi nastup u Banjaluci!

Popularni muzičar, pjevač, internet zvijezda i narodni tribun iz Nožičkog kod Srpca, Bojan Mikulić Mikula održaće koncert pod nazivom “Ja teb pričam kako je” 25. januara u Gradskom pozorištu Jazavac u Banjaluci.

Škola crtanja i slikanja za djecu

Škola crtanja i slikanja za djecu i omladinu sa invaliditetom ili bez njega, koju organizuje Organizacija amputiraca UDAS, nakon zimske pauze biće nastavljena 3. februara.