Borac bez Bezbradice do kraja sezone

Za Nemanju Bezbradicu sezona je završena. Bek povratnik u Borac mora na operaciju ligamenata i slijedi mu duga pauza.

Trener Bojan Unčanin će u derbi protiv Zrinjskog, osvajača Kupa BiH, opet bez tri igrača. Pored Bezbradice van stroja su Dean Šešić i Marko Komnenović.

– Zrinjski je odlično krenuo u ovoj sezoni, ostvarivši dvije pobjede. Kvalitetan su tim koji je prošle godine doživio samo jedan poraz u Mostaru. Dobro smo radili u proteklom periodu i uprkos problemima sa povrijeđenim igračima idemo po pobjedu. Biće veoma teško, ali vjerujem u svoje rukometaše – rekao je Unčanin.

Parovi 3. kola: Kakanj – Bosna Sarajevo (15),Slavija –Goražde (19), Izviđač – Sloga (19), Nedelja: Vogošća –Derventa (17), Zrinjski – Borac (20), ranije: Bosna Visoko – Konjuh 28:24. D.D.

(EuroBlic)

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi.

Dujaković o BL animaciji: Desiće se velike stvari

Deseti Međunarodni festival animiranog filma “Banjaluka 2017” održaće se od 23. do 28. oktobra u Dječijem pozorištu RS, što je odlična prilika da o banjalučkoj kulturi i filmu popričamo sa direktorom ovog festivala Goranom Dujakovićem…

Najsiromašniji Banjalučani ne odustaju od borbe

Sa svoje 74 godine, Gospava je i jutros poranila da bi na banjalučkoj pijaci prodala svoje ručne radove i tako zaradila pokoju paru. Već dvanaest godina rani na prvi autobus, a priča da se za život sama bori od desete godine, kada je ostala bez majke. Sve što danas ima su dvije ćerke i unučići.

Banjaluka poklonila pet vatrogasnih vozila

Ključeve pet vatrogasnih vozila načelnicima opština Drvar, Bosansko Grahovo, Ljubinje, Čelinac i Kotor Varoš uručio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi. Da li zbog nedovoljno informisanosti, nedostatka interesovanja ili nečeg trećeg, Koncertna dvorana Kulturnog centra Banski dvor bila je