Borac bez Bezbradice do kraja sezone

Za Nemanju Bezbradicu sezona je završena. Bek povratnik u Borac mora na operaciju ligamenata i slijedi mu duga pauza.

Trener Bojan Unčanin će u derbi protiv Zrinjskog, osvajača Kupa BiH, opet bez tri igrača. Pored Bezbradice van stroja su Dean Šešić i Marko Komnenović.

– Zrinjski je odlično krenuo u ovoj sezoni, ostvarivši dvije pobjede. Kvalitetan su tim koji je prošle godine doživio samo jedan poraz u Mostaru. Dobro smo radili u proteklom periodu i uprkos problemima sa povrijeđenim igračima idemo po pobjedu. Biće veoma teško, ali vjerujem u svoje rukometaše – rekao je Unčanin.

Parovi 3. kola: Kakanj – Bosna Sarajevo (15),Slavija –Goražde (19), Izviđač – Sloga (19), Nedelja: Vogošća –Derventa (17), Zrinjski – Borac (20), ranije: Bosna Visoko – Konjuh 28:24. D.D.

(EuroBlic)

Ivanić otpušten sa bolničkog liječenja

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić otpušten je danas sa bolničkog liječenja iz Univerziteskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Stižu li nam orkani i tornada?

Scene kuća koje se pred snažnim naletima vjetra ruše kao kula od karata, iščupana stabla, polupane automobile i potpuni kolaps u gradovima, do sada smo uglavnom gledali samo u filmovima.

Selak nakon skupa GO SP-a u Banjaluci: Pokazali smo jedinstvo

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka je u godini koju je obilježio niz turbulencija u Skupštini grada pokazao jedinstvo, a njegovi članovi opredijeljenost ka ovoj partiji, jer u ovom klubu odbornika nije bilo nikakvih promjena i nije bilo prelazaka u druge partije.

(VIDEO) Dom “Rada Vranješevć” u susret Nikoljdanu

Dan Svetog Nikole, za mališane u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješevć”, veoma je značajan. Osim poklona kojima se raduju, zajedno sa zaposlenima u Domu proslavljaju ovaj dan kao slavu ustanove.