Centrom Banjaluke orila se pjesma: Djeca sa uličnim sviračem uljepšala dan prolaznicima

Miholjsko ljeto izmamilo je na ulice mnoge Banjalučane, a odoljeli mu nisu ni najmlađi.

Gospodskom ulicom danas je odjekivala dječja pjesma, a mališani koji su zajedno sa uličnim sviračem na sav glas pjevali „Kad si srećan“, izmamili su osmjeh svim prolaznicima.

Raspjevani mališani zajedno sa svojim tetama izašli su u šetnju i tako uljepšali dan svima koji su ih vidjeli.

Mnogi prolaznici zaustavljali su se kako bi uživali u ovom prizoru, ali i fotografisali ih.

(EuroBlic)

Ivanić otpušten sa bolničkog liječenja

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić otpušten je danas sa bolničkog liječenja iz Univerziteskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Stižu li nam orkani i tornada?

Scene kuća koje se pred snažnim naletima vjetra ruše kao kula od karata, iščupana stabla, polupane automobile i potpuni kolaps u gradovima, do sada smo uglavnom gledali samo u filmovima.

Selak nakon skupa GO SP-a u Banjaluci: Pokazali smo jedinstvo

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka je u godini koju je obilježio niz turbulencija u Skupštini grada pokazao jedinstvo, a njegovi članovi opredijeljenost ka ovoj partiji, jer u ovom klubu odbornika nije bilo nikakvih promjena i nije bilo prelazaka u druge partije.

(VIDEO) Dom “Rada Vranješevć” u susret Nikoljdanu

Dan Svetog Nikole, za mališane u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješevć”, veoma je značajan. Osim poklona kojima se raduju, zajedno sa zaposlenima u Domu proslavljaju ovaj dan kao slavu ustanove.