Deseta sjednica Skupštine grada Banja Luka 26. aprila

skupstinski kolegijum

Deseta sjednica Skupštine grada Banja Luka, biće održana 26. aprila ove godine, sa početkom u 10.00 časova – odlučeno je na današnjoj sjednici skupštinskog Kolegijuma. 

Planirano je da se na dnevnom redu ove sjednice nađe 25 tačaka. Između ostalog, odborncici će raspravljati o prijedlogu odluke o realokaciji sredstava u budžetu Grada Banja Luka, prijedlogu odluke o prodaji obveznica, te o prijedlogu odluke o kupovini hartija od vrijednosti.

Na dnevnom redu će biti i izvještaj o radu Turističke organizacije Grada Banja Luka za 2016. godinu i program rada za tekuću godinu, zatim informacija o finansijskom poslovanju JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, kao i set pitanja iz prostornog planiranja i imovinsko-pravnih odnosa.

Ivanić otpušten sa bolničkog liječenja

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić otpušten je danas sa bolničkog liječenja iz Univerziteskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Stižu li nam orkani i tornada?

Scene kuća koje se pred snažnim naletima vjetra ruše kao kula od karata, iščupana stabla, polupane automobile i potpuni kolaps u gradovima, do sada smo uglavnom gledali samo u filmovima.

Selak nakon skupa GO SP-a u Banjaluci: Pokazali smo jedinstvo

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka je u godini koju je obilježio niz turbulencija u Skupštini grada pokazao jedinstvo, a njegovi članovi opredijeljenost ka ovoj partiji, jer u ovom klubu odbornika nije bilo nikakvih promjena i nije bilo prelazaka u druge partije.

(VIDEO) Dom “Rada Vranješevć” u susret Nikoljdanu

Dan Svetog Nikole, za mališane u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješevć”, veoma je značajan. Osim poklona kojima se raduju, zajedno sa zaposlenima u Domu proslavljaju ovaj dan kao slavu ustanove.