Deseta sjednica Skupštine grada Banja Luka 26. aprila

skupstinski kolegijum

Deseta sjednica Skupštine grada Banja Luka, biće održana 26. aprila ove godine, sa početkom u 10.00 časova – odlučeno je na današnjoj sjednici skupštinskog Kolegijuma. 

Planirano je da se na dnevnom redu ove sjednice nađe 25 tačaka. Između ostalog, odborncici će raspravljati o prijedlogu odluke o realokaciji sredstava u budžetu Grada Banja Luka, prijedlogu odluke o prodaji obveznica, te o prijedlogu odluke o kupovini hartija od vrijednosti.

Na dnevnom redu će biti i izvještaj o radu Turističke organizacije Grada Banja Luka za 2016. godinu i program rada za tekuću godinu, zatim informacija o finansijskom poslovanju JU Centar za predškolsko vaspitanje i obrazovanje, kao i set pitanja iz prostornog planiranja i imovinsko-pravnih odnosa.

Žalba koči gradnju kružnog toka na Starčevici

Izgradnju novog kružnog toka na Starčevici na ukrštanju bulevara Vojvode Stepe Stepanovića, Vojvode Petra Bojovića i Desanke Maksimović koči žalba na postupak, koju je uložio jedan od izvođača radova na tenderu za javnu nabavku koji su raspisali “Putevi RS”.

Najtužniji pas na svijetu traži dom

Crni mješanac po imenu As izbačen je na ulicu prije nekoliko dana; sada traži nekoga da ga udomi, a oni koji se trenutno brinu o njemu tvrde da je najtužniji pas kojeg su ikada sreli.