Đorđe Milošević, košarkaš Igokee: Svakog dana sve više napredujem

Četvrtu sezonu u redovima Igokee provodi Đorđe Milošević koji ove igra u životnoj formi.

Momak sa najviše staža u ekipi drugi je na listi najmlađih članova tima, poslije Stefana Glogovca, i naprosto je eksplodirao ove sezone te potvrdio da se isplati veliki rad na treninzima. Iako je do sada najviše doprinosa davao u odbrani, trener Dragan Bajić sve češće ga koristi kao opciju u napadu, a nakon sedam odigranih kola ABA lige osmi je igrač po indeksu korisnosti. Kada je u pitanju individualni rad, parafrazirao je čuvenu rečenicu iz filma “Sjećaš li se Doli Bel”.

– Svakog dana u svakom pogledu sve više napredujem (smijeh). Zadovoljan sam svojim partijama i verujem da mogu još bolje. Za sada sve ide dobro, dok bih mnogo zadovoljniji bio da smo bolje plasirani. Verujem da dobro radim na treninzima i ne želim da stanem na ovome jer imam još elemenata u svojoj igri koje želim da popravim, tu pre svega mislim na šut za tri poena i još neke stvari. Veliku zahvalnost za dobre igre dugujem treneru koji mi je pronašao dobru ulogu u timu i pružio priliku da se pokažem. Konačno mi se sve poklopilo, a dobre partije pružao sam i u dresu Vršca, mada je to bio slabiji rang takmičenja, tako da sam sada srećan – izjavio je Milošević.

Naglasio je da bi više volio da je njegov pojedinačni učinak manji, a da je ekipa ostvarila više pobjeda.

– Upisali smo tri pobede u sedam kola i sigurno je da smo mogli još neku dodati, jer smo pobedama protiv Budućnosti i Cedevite pokazali da se možemo nositi sa svim ekipama. Generalno, možemo da budemo zadovoljni, ali ostaje žal zbog nekih poraza i sigurno je da možemo bolje. Kiksnuli smo protiv MZT-a na svom terenu kada su nam dali neverovatnih 110 poena, mada su oni imali svoj dan i sigurno da više nikome neće toliko ubaciti – izjavio je Milošević.

Idući ispit za njega i Igokeu je zakazan za ponedjeljak kada Aleksandrovčani gostuju kod Mornara u Baru.

Malkolm Li

Milošević se povrijedio na prošlom meču pa nije odradio mnogo treninga sa novim saigračem Malkolmom Lijem.

– Li nije igrao na meču u Zadru, dok sam se ja povredio nakon tog meča pa sam propustio nekoliko treninga i nisam ga video u pravom izdanju. Ono što znam je da je odličan momak i svi mu pomažemo da se što pre adaptira na ekipu i uslove. Nije slučajno bio draftovan u NBA ligi i verujem da će nam biti od velike koristi čim se malo privikne jer je njemu sve ovo novo – kazao je Milošević.

(Glas)

Otvoren obnovljeni društveni dom u Dragočaju

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, otvorio je danas obnovljeni društveni dom u mjesnoj zajednici Dragočaj. On je rekao da su, obnovom društvenog doma u Dragočaju, građani dobili prostor u kojem mogu da održavaju svečanosti, sastanke i druge aktivnosti od značaja za društveni život.

Skijama se spustio niz Banj brdo

“Winter is coming”, rekli bi u kultnoj seriji Igra prijestola, a šta je rekao banjalučki kajakaš Darko Savić kada je jutros vidio Banjaluku pokrivenu snijegom ne znamo, ali znamo da mu je na um pala zanimljiva ideja.