Forza krediti – Do novca u samo 15 minuta

FORZA je prva finansijska organizacija na tržištu Bosne i Hercegovine koje svoju uslugu krajnjem potrošaču nudi potpuno prilagođenu novoj digitalnoj eri življenja.

Naime, korisnik svoj zahtjev za kreditiranjem ispunjava isključivo online putem i to u nekoliko jednostavnih koraka.

Nakon provjere zahtjeva od strane Forza tima, klijent će biti u prilici da u najbližoj poslovnice Pošte Srpske podigne svoj novac i to u roku od 15 minuta od predaje zahtjeva.

Ovakva usluga i način poslovanja je sasvim uobičajena praksa širom svijeta i jedan vid prilagođavanja poslovanja velikih kompanija digitalnoj eri u kojoj danas živimo. Iza cjelokupne platforme stoji tim saradnika koji stupaju u kontakt sa potrošačima ukoliko zastanu na bilo kojem koraku online prijave, i pomažu im da lakše ispune zahtjev na stranici www.forza.ba

Siniša Pepić, direktor Digital Finance International d.o.o. Banja Luka, ističe prednosti upravo ovakvog načina apliciranja i isplate novčanih sredstava klijentima:

Šta je FORZA.ba i šta su njene pogodnosti?

FORZAkredit je novi način pristupa novčanim sredstvima kada su vam ona hitno potrebna, brzo i lako. Naš jednostavan proces podnošenja zahtjeva putem stranice forza.ba i brza usluga odobrenja i isplate znači da do svoje pozajmice možete doći već za petnaest minuta.

Koliko dugo kompanija Digital Finances postoji i u kojim sve zemljama svijeta?

Digital Finance International je operativan nešto više od godinu dana i za to vrijeme operacije su pokrenute u 7 zemalja svijeta.

Koji su benefiti za potrošača ukoliko se odluči za Forzin brzi kredit?

Osnovne pogodnosti su brz i pogodan pristup sredstvima kada su vam stvarno neophodna, bez ograničenja kada je u pitanju njihova namjena. Bilo da je u pitanju kupovina, hitne popravke u domaćinstvu ili jednostavno želite pokriti trenutnu nelikvidnost kućnog budžeta forza.ba će uvijek biti tu da vas podrži.

Možete li nam objasniti u korake, kako se popunjava prijava, te kako se preuzima novac?

Proces je vrlo jednostavan, odlaskom na www.forza.ba klijentu je omogućeno da odabere iznos i rok otplate pozajmice i zatim pristupi registraciji svog korisničkog naloga. Nakon što su uneseni podaci vrši se provjera kreditne sposobnosti te nakon toga jednim telefonskim pozivom klijent završava postupak podnošenja zahtjeva. Proces do isplate ne traje duže od petnaest minuta.

Kada klijent dobije obavijest o odobrenju pozajmice može se odmah uputiti u jednu od 42 lokacije Pošta Srpske kako bi mu bila isplaćena pozajmica.

Za sada je usluga Forze omogućena za Republiku Srpsku, međutim da li postoji plan širenja i na cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine i kada?

FORZA kredit on-line platforma je trenutno operativna samo za klijente sa prebivalištem u Republici Srpskoj, a uskoro ćemo omogućiti dobijanje naših pozajmica i stanovnicima Federacije Bosne i Hercegovine.

Iznosi krediti koji su u opticajau su od 100 do 390 KM, a razlog zašto je Forza odredila manje iznose, jeste saznanje da u svakodnevnom životu stanovništvo Bosne i Hercegovine ima potrebu upravo za ovim iznosima, a koji se uglavnom koriste za nepredviđene ili povećane troškove života – registracija automobila, odlazak na odmor, spremanje djece za školu, itd.

Do dokumenata kao u usporenom filmu

Građani Republike Srpske koji odluče da prije posla produže važenje ličnih dokumenata ili registruju vozilo vjerovatno će zakasniti na posao i još dobiti opomenu od šefa.

Druge predškolske igre 26. aprila

U srijedu, 26. aprila, na Gradskom stadionu biće održane II predškolske igre. Početak igara zakazan je u 9.30 časova, a u takmičenju će učestvovati 21 vrtić (oko 700 djece) sa područja grada Banje Luke.

Evrokupom počeli proslavu jubileja

Takmičenje u Evrokupu, održano proteklog vikenda na rijeci Vrbas, prva je u nizu manifestacija koje će biti održane ove godine u sklopu obilježavanja 70 godina uspješnog rada Kajak-kanu kluba Vrbas iz Banjaluke.

(VIDEO) Poezija na krovu biblioteke

U srijedu 26. aprila Narodna i univerzitetska biblioteka RS obilježava Dan biblioteke, kao i Dan knjige i autorskih prava, uz neka veoma zanimljiva dešavanja.