Forza krediti – Do novca u samo 15 minuta

FORZA je prva finansijska organizacija na tržištu Bosne i Hercegovine koje svoju uslugu krajnjem potrošaču nudi potpuno prilagođenu novoj digitalnoj eri življenja.

Naime, korisnik svoj zahtjev za kreditiranjem ispunjava isključivo online putem i to u nekoliko jednostavnih koraka.

Nakon provjere zahtjeva od strane Forza tima, klijent će biti u prilici da u najbližoj poslovnice Pošte Srpske podigne svoj novac i to u roku od 15 minuta od predaje zahtjeva.

Ovakva usluga i način poslovanja je sasvim uobičajena praksa širom svijeta i jedan vid prilagođavanja poslovanja velikih kompanija digitalnoj eri u kojoj danas živimo. Iza cjelokupne platforme stoji tim saradnika koji stupaju u kontakt sa potrošačima ukoliko zastanu na bilo kojem koraku online prijave, i pomažu im da lakše ispune zahtjev na stranici www.forza.ba

Siniša Pepić, direktor Digital Finance International d.o.o. Banja Luka, ističe prednosti upravo ovakvog načina apliciranja i isplate novčanih sredstava klijentima:

Šta je FORZA.ba i šta su njene pogodnosti?

FORZAkredit je novi način pristupa novčanim sredstvima kada su vam ona hitno potrebna, brzo i lako. Naš jednostavan proces podnošenja zahtjeva putem stranice forza.ba i brza usluga odobrenja i isplate znači da do svoje pozajmice možete doći već za petnaest minuta.

Koliko dugo kompanija Digital Finances postoji i u kojim sve zemljama svijeta?

Digital Finance International je operativan nešto više od godinu dana i za to vrijeme operacije su pokrenute u 7 zemalja svijeta.

Koji su benefiti za potrošača ukoliko se odluči za Forzin brzi kredit?

Osnovne pogodnosti su brz i pogodan pristup sredstvima kada su vam stvarno neophodna, bez ograničenja kada je u pitanju njihova namjena. Bilo da je u pitanju kupovina, hitne popravke u domaćinstvu ili jednostavno želite pokriti trenutnu nelikvidnost kućnog budžeta forza.ba će uvijek biti tu da vas podrži.

Možete li nam objasniti u korake, kako se popunjava prijava, te kako se preuzima novac?

Proces je vrlo jednostavan, odlaskom na www.forza.ba klijentu je omogućeno da odabere iznos i rok otplate pozajmice i zatim pristupi registraciji svog korisničkog naloga. Nakon što su uneseni podaci vrši se provjera kreditne sposobnosti te nakon toga jednim telefonskim pozivom klijent završava postupak podnošenja zahtjeva. Proces do isplate ne traje duže od petnaest minuta.

Kada klijent dobije obavijest o odobrenju pozajmice može se odmah uputiti u jednu od 42 lokacije Pošta Srpske kako bi mu bila isplaćena pozajmica.

Za sada je usluga Forze omogućena za Republiku Srpsku, međutim da li postoji plan širenja i na cijelu teritoriju Bosne i Hercegovine i kada?

FORZA kredit on-line platforma je trenutno operativna samo za klijente sa prebivalištem u Republici Srpskoj, a uskoro ćemo omogućiti dobijanje naših pozajmica i stanovnicima Federacije Bosne i Hercegovine.

Iznosi krediti koji su u opticajau su od 100 do 390 KM, a razlog zašto je Forza odredila manje iznose, jeste saznanje da u svakodnevnom životu stanovništvo Bosne i Hercegovine ima potrebu upravo za ovim iznosima, a koji se uglavnom koriste za nepredviđene ili povećane troškove života – registracija automobila, odlazak na odmor, spremanje djece za školu, itd.

  • boltonmicrofinance

    Да ли сте мушкарац или жена, ви тражите кредит да расте ваше пословање
    Или платити свој посао или дугове, рачуне, изнајмити свој дом? Ако јесте, онда Да ли имамо свој одговор кредит од € 15.000,00 (€) до Максимални € 500.000.000,00 (€) са роком доспећа који можете приуштити, и било коју врсту кредита, који би требало да тражи од клијента: * Персонал Лоанс * Пословни krediti * Персонал кредити 2% камате, под условом да интересовање за више информација контакт е-маил ([email protected])

Plivački miting u Banjaluci okupio više od 300 takmičara

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić otvorio je danas u Banjaluci Međunarodni plivački miting “Banjaluka open 2017”, koji je okupio više od 300 takmičara iz osam zemalja svijeta. Radojičić je istakao da ova manifestacija već ima tradiciju, sa veoma značajnim ostvarenim rezultatima. “Grad Banjaluka podržava ovakva takmičenja, koja doprinose razvijanju i promociji sporta. Mladi se u sve

Kraj školske godine 23. juna

Nastava u drugom polugodištu u školskoj 2016/17. godini za 10.438 maturanata osnovnih škola u Republici Srpskoj završava se 9. juna. Potvrdili su to u Ministarstvu prosvjete i kulture Republike Srpske i dodali da se 10.301 maturant srednjih škola 18. maja oprostio od školskih klupa. – Nastava za sve ostale osnovce i srednjoškolce trajaće do 23.

Izložba „Eho“ u Kamenoj kući na tvrđavi Kastel: Tri cjeline koje spaja jedan vijek

U Kamenoj zgradi na tvrđavi Kastel otvorena je izložba „Eho“, umetničke grupe „DIM Tim“ iz Beograda, koju čine Milenko Vasić i Danijela Mršulja. Postavka obuhvata oko tridesetak radova. „Eho“, prema Vasićevim riječima, predstavlja priču koja nema koegzistentnu liniju, nego ima tri cjeline, koje spaja jubilej – sto godina od Oktobarske revolucije. – Poslije jednog vijeka

Goran Galešić ponovo u banjalučkom Borcu?

Goran Galešić (28) bi mogao da se vrati u banjalučki Borac. On je nedavno raskinuo saradnju sa slovenačkim Celjem i slobodan je igrač, a čelnici kluba iz Platonove su ga već kontaktirali. Galešić može da igra na krilnim pozicijama i u sredini, a ima ogromno iskustvo. Od odlaska iz Borca nastupao je za Goricu, Beršot,

Konkurs za posao: Šnajder u salonu vjenčanica

Studiju Hera Banjaluka, odnosno salonu vjenčanica potreban je pomoćni šnajder na radno vrijeme od četiri časa, uz mogućnost ostanka na osmočasovno radno vrijeme ili u stalni radni osnos. Navedene kvalifikacije su: -Znanje i volja za rad; -Pouzdanost, pristojnost, prijatni i nasmijani za rad sa klijentima; -Starosna dob nije presudna; -Privatni segment nije važan (da li

U Mahovljanima obilježeno 25 godina od formiranja RV i PVO

Na aerodromu u Mahovljanima danas je obilježeno 25 godina od formiranja Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane /RV i PVO/ Vojske Republike Srpske, iz čijih je jedinica 61 borac dao život za stvaranje i odbranu Srpske. Parastos kod spomen-obilježja služio je vojni sveštenik, a potom je više delegacija položilo vijence. Nekadašnji komandant Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne

Trgovački lanac mojMarket podržao projekat „Zdravosfera”

U banjalučkom parku Petar Kočić danas je po drugi put realizovan projekat „Zdravosfera”, u organizaciji Komiteta za međunarodnu razmjenu studenata medicine (SaMSIC). Pod sloganom „Živi zdravo i uživaj pravo” studenti medicine promovisali su među svojim sugrađanima zdrave životne navike, pravilnu ishranu, fizičku aktivnost i mentalno zdravlje. Domaći trgovački lanac mojMarket pružio je podršku ovom projektu