Fudbal i odbojka za vikend

Predstojeći sportski vikend u Banjoj Luci biće u znaku fudbala i odbojke. U okviru 11. kola Premijer lige BiH, u jednom od derbija ovog kola, fudbaleri Krupe dočekuju Široki Brijeg. Utakmica Krupa – Široki Brijeg biće odigrana u subotu 14. oktobra, na stadion u Krupi na Vrbasu, sa početkom u 15.30 časova. Fudbaleri Borca u ovom kolu gostuju u Mostaru gdje će igrati sa Zrinjskim, vodećim timom prvenstva.

Nakon pobjede na startu nove sezone u Višegradu, odbojkašice UOK BL volej u drugom kolu Premijer lige BiH, dočekuju Kulu iz Gradačca. Susret BL volej – Kula biće odigran u subotu, u Univerzitetskoj sportskoj dvorni u kampusu, sa početkom u 18.30 časova.

Ivanić otpušten sa bolničkog liječenja

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić otpušten je danas sa bolničkog liječenja iz Univerziteskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Stižu li nam orkani i tornada?

Scene kuća koje se pred snažnim naletima vjetra ruše kao kula od karata, iščupana stabla, polupane automobile i potpuni kolaps u gradovima, do sada smo uglavnom gledali samo u filmovima.

Selak nakon skupa GO SP-a u Banjaluci: Pokazali smo jedinstvo

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka je u godini koju je obilježio niz turbulencija u Skupštini grada pokazao jedinstvo, a njegovi članovi opredijeljenost ka ovoj partiji, jer u ovom klubu odbornika nije bilo nikakvih promjena i nije bilo prelazaka u druge partije.

(VIDEO) Dom “Rada Vranješevć” u susret Nikoljdanu

Dan Svetog Nikole, za mališane u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješevć”, veoma je značajan. Osim poklona kojima se raduju, zajedno sa zaposlenima u Domu proslavljaju ovaj dan kao slavu ustanove.