Fudbal i odbojka za vikend

Predstojeći sportski vikend u Banjoj Luci biće u znaku fudbala i odbojke. U okviru 11. kola Premijer lige BiH, u jednom od derbija ovog kola, fudbaleri Krupe dočekuju Široki Brijeg. Utakmica Krupa – Široki Brijeg biće odigrana u subotu 14. oktobra, na stadion u Krupi na Vrbasu, sa početkom u 15.30 časova. Fudbaleri Borca u ovom kolu gostuju u Mostaru gdje će igrati sa Zrinjskim, vodećim timom prvenstva.

Nakon pobjede na startu nove sezone u Višegradu, odbojkašice UOK BL volej u drugom kolu Premijer lige BiH, dočekuju Kulu iz Gradačca. Susret BL volej – Kula biće odigran u subotu, u Univerzitetskoj sportskoj dvorni u kampusu, sa početkom u 18.30 časova.

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi.

Dujaković o BL animaciji: Desiće se velike stvari

Deseti Međunarodni festival animiranog filma “Banjaluka 2017” održaće se od 23. do 28. oktobra u Dječijem pozorištu RS, što je odlična prilika da o banjalučkoj kulturi i filmu popričamo sa direktorom ovog festivala Goranom Dujakovićem…

Najsiromašniji Banjalučani ne odustaju od borbe

Sa svoje 74 godine, Gospava je i jutros poranila da bi na banjalučkoj pijaci prodala svoje ručne radove i tako zaradila pokoju paru. Već dvanaest godina rani na prvi autobus, a priča da se za život sama bori od desete godine, kada je ostala bez majke. Sve što danas ima su dvije ćerke i unučići.

Banjaluka poklonila pet vatrogasnih vozila

Ključeve pet vatrogasnih vozila načelnicima opština Drvar, Bosansko Grahovo, Ljubinje, Čelinac i Kotor Varoš uručio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi. Da li zbog nedovoljno informisanosti, nedostatka interesovanja ili nečeg trećeg, Koncertna dvorana Kulturnog centra Banski dvor bila je