Jedinstvena akcija: Radojičić organizuje „fejsbuk i tviter čas“

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić organizovaće u srijedu, 8. novembra „fejsbuk i tviter čas“ u okviru kojeg će odgovarati na pitanja sugrađana o svim temama, vezanim za rad gradskih vlasti i planovima za budući razvoj grada.

Sat druženja na najpopularnijim društvenim mrežama biće organizovano u povodu godinu dana od preuzimanja mandata.

Svi korisnici društvenih mreža, koji žele da im Radojičić odgovori na neko od njihovih pitanja, moći će da učine u periodu od 10 do 11 časova, s tim da se pitanja mogu postavljati već od 8 časova.

Inače, Radojičić slovi za jednog od najaktivnijih naših političara na društvenim mrežama a ovo je prvi put da organizuje ovakav događaj otkako je preuzeo mandat za vođenje najvećeg grada Republike Srpske.

 

Otvoren obnovljeni društveni dom u Dragočaju

Gradonačelnik Banje Luke Igor Radojičić, otvorio je danas obnovljeni društveni dom u mjesnoj zajednici Dragočaj. On je rekao da su, obnovom društvenog doma u Dragočaju, građani dobili prostor u kojem mogu da održavaju svečanosti, sastanke i druge aktivnosti od značaja za društveni život.

Skijama se spustio niz Banj brdo

“Winter is coming”, rekli bi u kultnoj seriji Igra prijestola, a šta je rekao banjalučki kajakaš Darko Savić kada je jutros vidio Banjaluku pokrivenu snijegom ne znamo, ali znamo da mu je na um pala zanimljiva ideja.