Jedinstvena akcija: Radojičić organizuje „fejsbuk i tviter čas“

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić organizovaće u srijedu, 8. novembra „fejsbuk i tviter čas“ u okviru kojeg će odgovarati na pitanja sugrađana o svim temama, vezanim za rad gradskih vlasti i planovima za budući razvoj grada.

Sat druženja na najpopularnijim društvenim mrežama biće organizovano u povodu godinu dana od preuzimanja mandata.

Svi korisnici društvenih mreža, koji žele da im Radojičić odgovori na neko od njihovih pitanja, moći će da učine u periodu od 10 do 11 časova, s tim da se pitanja mogu postavljati već od 8 časova.

Inače, Radojičić slovi za jednog od najaktivnijih naših političara na društvenim mrežama a ovo je prvi put da organizuje ovakav događaj otkako je preuzeo mandat za vođenje najvećeg grada Republike Srpske.

 

  • Olivera Kelecevic

    Bravo!

Petar Topalović: Bezobrazno ponosni na Banjaluku!

Bend Sopot osnovan je prije 10 godina. Nakon tri albuma, mnoštva spotova, brojnih turneja, 250 koncerata širom Evrope, čopora djece… vrijeme je za rekapitulaciju! Portal Mondo donosi veliki intervju sa Petrom Topalovićem, liderom grupe…

Borac gostuje u Vitezu

Utakmica protiv Viteza biće ujedno i debi Igora Jankovića na klupi Borca. Kaže da je ekipa spremna i motivisana,  da prekine seriju od dva uzastopna poraza.

Klizište tri puta u sedam dana zavrnulo slavine

Mještani naselja Srpske toplice, Kočićev vijenac, Pobrđe, Karanovac i niže zone Lauša te Ulice Đure Đakovića u posljednjih sedam dana tri puta su ostali bez vode zbog aktiviranja klizišta u Ulici manjačkih ustanika u Srpskim toplicama.

Praznik fotografije u Banskom dvoru

Neke od najljepših i najboljih fotografija ponovo su zasjale u Velikom izložbenom salonu Kulturnog centra Banski dvor, gdje je u četvrtak veče otvorena izložba 11. međunarodnog salona fotografije “Banjaluka 2017” i izložba fotografija “Foto BiH Banjaluka 2017”.

Lisica šeta tranzitom, medvjed na Banj brdu

U gradskim i prigradskim banjalučkim naseljima sve je učestalija pojava divljih životinja, pa je tako lisica prije nekoliko večeri viđena u naselju Nova varoš kako prelazi tranzit prema Petrićevcu.