Nesreća kod Banjaluke, poginuli otac i sin

Otac i sin poginuli večeras nesreći u mjestu Dragočaju kod Banjaluke. 

Prema nezvaničnim saznanjima portala mondo.ba, do pogibije je došlo nakon što se prevrnuo traktor, a osim njih dvojice povrijeđen je još jedan muškarac.

U Policijskoj upravi Banja Luka potvrdila su potvrdili da je policija obaviještena o nesreći u večernjim satima, ali ne mogu iznositi više detaja o stradalima i uzrocima nesreće.

“U toku je uviđaj kojem prisustvuje dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka”, kazala je za Mondo portparolka PU Banja Luka Marija Markanović.

(Mondo.ba)

Efikasnost Krupe i Borca obećeva fudbalski spektakl

Krajiški premijerligaši su uspešno prošli prve prepreke u Kupu BiH, Krupljani su kao gosti savladali Grude sa 4:0, dok je Borac kod ekipe koja se takmiči u Drugoj ligi Federacije BiH slavio sa 8:3.

Referendumske igre: Katalonci i Kurdi, nedostižni uzori RS

PIŠE: Saša Bižić Kurdi sa sjevera Iraka zakazali su referendum o nezavisnosti za 25. septembar. Katalonci su najavili identičan plebiscit o odvajanju od Španije za 1. oktobar. Za to vrijeme, u Republici Srpskoj traju igre bez granica, u kojima se glavni akteri političkog života nadmeću ko će se više narugati ovom, u načelu, ozbiljnom mehanizmu

Zaplet otvara priča o pozorištu Jazavac

Premijernim izvođenjem predstave “Pita li iko kako je meni?” 20. oktobra na sceni Gradskog pozorišta “Jazavac” u Banjaluci biće otvoren Međunarodni festival mladog glumca “Zaplet”.