“Pahulje mog djetinjstva” u Muzičkom paviljonu

Udruženje kreativaca “Draganasgarden” u Muzičkom paviljonu u parku Petar Kočić izložilo svoje rukotvorine na sajmu “Pahulje mog djetinjstva”, javlja Anadolija.

Ukupno 20 izlagača predstavilo je svoje ručne radove, a cilj Udruženja, osim promocije proizvoda, je i promocija vrijednosti porodice, kao pravilnog odgoja djece.

Mnogo pažnje posvećeno je majkama kako da se posvete sebi, ali i članicama Udruženja, kako da dobiju inspiraciju.

(Anadolija)

Grad uz Borac: Naći najbolje rješenje za problem dugovanja

Borac želi u budućnosti da bude stabilan i samoodrživ klub. Problem predstavljaju dugovi iz prošlosti koji opterećuju tekuće poslovanje. Iako je sadašnja uprava napravila veliki posao u protekloj godini i dalje su prisutni brojni finansijski problemi.

Mladi Banjalučanin velika nada karatea Republike Srpske

Osvajanjem zlatne medalje u konkurenciji kadeta na prvenstvu Republike Srpske održanom u Višegradu član Karate kluba Energija Pavle Dujaković samo je nastavio sjajan niz odličnih rezultata započet još 2009. godine kada se počeo baviti ovim sportom.

Protest nezadovoljnih građana u Banjaluci

Više od sto građana, uprkos kiši, okupilo se na Trgu Krajine u Banjaluci, kako bi iskazali svoje nezadovoljstvo životom u Republici Srpskoj, sa centralnim zahtjevom za smjenu Vlade RS.

Dodik: Suspenzija nije trajno odustajanje od referenduma

Suspenzija odluke o referendumu o Sudu i Tužilaštvu BiH nije trajno odustajanje, a ostaće na Narodnoj skupštini i institucijama da to pitanje ponovo problematrizuju i ukoliko se ne bude poštovao Ustav i Dejtonski sporazum.