Počela izgradnja društvenog doma u Ljubačevu

Izgradnja novog društvenog doma u Ljubačevu počela je juče. Početku radova prisustvovao je gradonačelnik Igor Radojičić, koji je rekao da će mještani Ljubačeva pod jednim krovom dobiti mjesto kako za društvene i kulturne aktivnosti, tako i prostor za ambulantu, mjesnu zajednicu i prodavnicu.

Sredstva za radove obezbijeđena su budžetom, a preduzeće „Drvorez“ iz tog mjesta doniralo je projekat novog društvenog doma.

Inače, projekat izgradnje ili sanacije društvenih domova – nova gradska administracija započela je početkom ove godine.

Uz Ljubačevo, u toku je rekonstrukcija domova u Dragočaju i u Debeljacima.

Ivanić otpušten sa bolničkog liječenja

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić otpušten je danas sa bolničkog liječenja iz Univerziteskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Stižu li nam orkani i tornada?

Scene kuća koje se pred snažnim naletima vjetra ruše kao kula od karata, iščupana stabla, polupane automobile i potpuni kolaps u gradovima, do sada smo uglavnom gledali samo u filmovima.

Selak nakon skupa GO SP-a u Banjaluci: Pokazali smo jedinstvo

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka je u godini koju je obilježio niz turbulencija u Skupštini grada pokazao jedinstvo, a njegovi članovi opredijeljenost ka ovoj partiji, jer u ovom klubu odbornika nije bilo nikakvih promjena i nije bilo prelazaka u druge partije.

(VIDEO) Dom “Rada Vranješevć” u susret Nikoljdanu

Dan Svetog Nikole, za mališane u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješevć”, veoma je značajan. Osim poklona kojima se raduju, zajedno sa zaposlenima u Domu proslavljaju ovaj dan kao slavu ustanove.