Ballerina  REŽIJA: Eric Summer, Éric Warin

Zona Zamfirova 2
Zona Zamfirova 2 REŽIJA: Jug Radivojević

Termini: 16:00, 18:00, 20:00, 22:00 + sub/ned 13:00
Trajanje: N/A
Ocjena: N/A
Scenario: N/A
Producent: N/A
Uloge: N/A
Režija: N/A
Godina: N/A

Najgledaniji srpski film svih vremena “Zona Zamfirova” dobio je nastavak. Lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali su priču o tome šta se dogodilo u braku čuvenog para dvije godine nakon vjenčanja.

Krugovi 3
Rings REŽIJA: F. Javier Gutiérrez

Termini: 20:30, 22:30
Trajanje: N/A
Ocjena: N/A
Scenario: N/A
Producent: N/A
Uloge: N/A
Režija: N/A
Godina: N/A

Priča o Krugu i Samari počela je davne 98. sjajnim japanskim hororom Krug. Prvi film je proslavio današnju australijsku zvijezdu Naomi Watts, koja se kao hrabra novinarka prva borila protiv crnokose Samare. U ovom ćemo filmu konačno saznati zašto je i kako sablasna Samara počela izlaziti iz televizora. Mlada žena se zabrine za svoga dečka kada on pogleda misterioznu video kasetu koja kaže da će svako ko je pogleda umrijeti za sedam dana. Ona će žrtvovati sebe kako bi ga spasila te će otkriti zastrašujuću činjenicu: postoji "film u filmu" koji niko do sada nije vidio...

Prste(n) k sebi sinh
Bling REŽIJA: Kyung Ho Lee, Wonjae Lee

Termini: 17:15 + sub/ned 11:15, 15:00
Trajanje: N/A
Ocjena: N/A
Scenario: N/A
Producent: N/A
Uloge: N/A
Režija: N/A
Godina: N/A

Kada super zločinac Oskar prijeti da će uništiti čitav grad, sramežljivi pronalazač Sam angažuje robote da spasi situaciju. Ovaj film oživljava tri središnja lika iz klasičnog kineskog romana Putovanje na zapad kao trio Maks, Okar i Vilko – roboti koje je napravio naš junak Sam Novak i koji mu pomažu u njegovom zadatku da spasi grad i pronađe ljubav. Može li ova šarena ekipica postati herojska? Hoće li prsten ili hrabrost da se spasi grad od zločestih robota osvojiti srce Samove ljubavi iz djetinjstva?

Balerina
Ballerina REŽIJA: Eric Summer, Éric Warin

Termini: subota i nedjelja 12:30
Trajanje: 90 min
Ocjena: 4.1
Scenario: N/A
Producent: N/A
Uloge: N/A
Režija: N/A
Godina: N/A

Felicie, jedanaestogodišnja djevojcica bez roditelja, ima jednu strast: plesanje. Njen najveci san je da postane balerina Pariške Opere Garnier. Kako bi ostvarila svoj san, Felicie i njen najbolji prijatelj Victor, smisle genijalan plan kako bi pobjegli iz sirotišta i otišli u Pariz. Buduci da je spremna uciniti sve kako bi postala balerina, Felicie ce uzeti identitet svoje suparnice Camille kako bi je primili u baletnu školu. S mentoricom Odette i Victorom na svojoj strani, Felicie ce se morati truditi dvostruko više kako bi ostvarila svoj najveci san.