Saobraćaj u jednom smjeru zbog sajma

velesajam banjaluka

Zbog održavanja 21. “Jesenjeg sajma” u “Banjalučkom velesajmu” od 16. do 19. novembra u Ulici Frane Supila, na dijelu od Pilanske ulice do izlaza na Bulevar srpske vojske, biće izmijenjen režim odvijanja saobraćaja.

Umjesto dosadašnjeg dvosmjernog, saobraćaj će se odvijati jednom smjeru, uz mogućnost uzdužnog parkiranja vozila na kolovozu.

Ova izmjena provodi se zbog omogućavanja bolje organizacije dinamičkog i stacionarnog saobraćaja za vrijeme održavanja sajma, za koji se očekuje veliko interesovanje domacih i stranih izlagača i posjetilaca.

(Nezavisne)

Šest miliona KM za pet kapitalnih projekata

Pet kapitalnih projekata u gradu biće finansirani emisijom obveznica u iznosu od 6.000.000 KM. Sagalasnost na odluke koje se odnose na realizaciju ovih projekata emisijom hartija od vrijednosti, dali su odbornici Skupštine Grada na današnjem 20. zasjedanju.

Sutra potpisivanje ugovora o putnoj infrastrukturi

Vršilac dužnosti direktora preduzeća “Putevi Republike Srpske” Nenad Nešić i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić potpisaće sutra u Banjaluci tri sporazuma o regulisanju međusobnih odnosa u vezi sa izgradnjom putne infrastrukture.