Svadbeni salon „Jelena“: Sve za proslavu koja se pamti

svecani salon banja luka

Dan vjenčanja je najljepši i najsrećniji dan u životu gotovo svakog para. Upravo zato se mjesecima unaprijed sve detaljno i s pažnjom čak i prema najsitnijim detaljima priprema i planira.

Iako se želje mladenaca razlikuju, pa se jedni odlučuju za mala vjenčanja, sa najužim krugom prijatelja i porodice, a drugi imaju veliki broj gostiju, postoji jedna želja koja je zajednička i jednima i drugima, a to je nezaboravna proslava. Ovom prilikom predstavljamo vam tim koji ima savršene recepte za proslave svih vrsta, a koje ostaju zapamćene dugo vremena!

jelena salon banjaluka

Svečani salon „Jelena“ okuplja stručnjake u svom poslu koji predano posvećuju pažnju i najmanjim detaljima. Upravo zato iza sebe imaju bezbroj uspješno organizovanih događaja, tako da, bilo da je u pitanju vjenčanje ili neko drugo slavlje, poput krštenja, rođendana ili možda konferencija, poslovnih prezentacija ili koktela, u ovom salonu ljubazno i profesionalno osoblje daje sve od sebe da organizacijom, ambijentom i atmosferom budu prezadovoljni svi.

Salon „Jelena“ nalazi se u samom centru grada, u sklopu kompleksa „Čajavec“, ima 400 mjesta i obezbjeđen parking. Sam prostor je opremljen po najvišim standardima, a predstavlja savršen spoj elegancije, ukusa i raskoši. Moderno unutrašnje uređenje zadovoljiće čak i najzahtjevnije klijente, a zavisno od njihovih želja prostor je prilagodljiv najrazličitijim potrebama i broju zvanica. Dio salona predstavlja i vrhunski multimedijalni sistem koji uključuje ozvučenje, specijalnu rasvjetu i efekte. Prostor ima dvije etaže, prostran je i što je najvažnije u njemu se gosti osjećaju komforno.

prostor za svadbu banja luka salon jelena

Osmišljavanje dekoracije, cvjetnih aranžmana, ketering, samo su neke od usluga koje nude, i sve to na zavidno visokom nivou.

Pored komfornog enterijera, „Jelena“ pruža i kompletnu organizaciju koja uključuje sve što za nezaboravnu proslavu može zatrebati: bogate i raznovrsne menije, kvalitetne i ukusne torte, slatke i voćne stolove, pozivnice, unikatne dekoracije, dimne efekte, fotografe, zahvalnice, zabavne programe, nagradne igre, iznenađenja za goste ali i za same mladence, i još mnogo toga. Ukoliko ipak odlučite da sve organizujete samostalno – timu „Jelene“ se možete obratiti i za potrebne savjete.

Važan dio svake proslave je i hrana. Profesionalni tim kuhara salona „Jelena“ u malom prstu ima najukusnije specijalitete, te u zavisnosti od vaših želja i ukusa prilagođava jelovnik. Vaše je samo da uživate u delicijama pripremljenim s mnogo ljubavi.

salon za svadbe jelena

Za mladence je obezbijeđena i soba u kojoj mogu da se odmore bilo kada u toku proslave, ili da u njoj provedu noć nakon iste. Sve što vi možete poželjeti, tim „Jelena“ može ostvariti. Ukoliko niste sigurni da li sebi ovakvo nešto možete priuštiti, ne brinite. Kompletna ponuda se može prilagoditi u zavisnosti od vaših finansijskih mogućnosti.

Bilo da odaberete isključivo prostor, a sami se posvetite organizaciji, ili ipak sve prepustite u ruke tima „Jelena“, očekuje vas sjajan ambijent, nezaboravna atmosfera i događaj koji ostaje upamćen…

Za više fotografija i informacija pogledajte njihovu Facebook stranicu ili sajt.

svadba salon jelena banjaluka

svecani salon jelena

“Zvono” stiže u Banja Luku: Jedinstvena šansa za umjetnike

Likovna nagrada “Zvono”, jedinstvena po mnogo čemu u BiH, danas stiže u Banja Luku, gdje će Udruženje za istraživanje, dokumentovanje i prezentovanje umjetnosti SKLOP posjetiteljima predstaviti njenu pozadinu i istorijat, ali i ponuditi detalje o načinu prijave.