Turnir “Borik Nektar 2018” od 6. decembra

turnir u malom fudbalu

Tradicionalni 42. turnir u malom fudbalu “Borik Nektar 2018” počeće 6. decembra u Banjaluci, a prijave učesnika primaće se do 4. decembra.

“Takmičenje će biti u kategorijama seniora, veterana, kadeta, pionira i pjetlića, a nagrada za prvo mjesto u kategoriji seniora je 12.000 KM”, rekao je Jovica Keserović, rukovodilac turnira.

Novina je da će se nagrada za najboljeg sudiju zvati po prerano preminulom fudbalskom arbitru Ranku Dragicevicu.

Manojla Zrnić, direktor Javne ustanove Sportski centar “Borik” istakao je da mu je drago što su uz turnir i dalje prijatelji iz Banjalučke pivare, te da je sve spremno za turnir. Milka Stanivuković, PR menadžer “Banjalučke pivare” rekla je da “Banjalučka pivara” ima odličnu saradnju sa “Borikom” i da će dalje nastojati da u granicama mogućnost podržava turnir.

Promoter turnira je Boris Raspudić, kapiten banjalučkog Borca.

(Nezavsine)

Petar Topalović: Bezobrazno ponosni na Banjaluku!

Bend Sopot osnovan je prije 10 godina. Nakon tri albuma, mnoštva spotova, brojnih turneja, 250 koncerata širom Evrope, čopora djece… vrijeme je za rekapitulaciju! Portal Mondo donosi veliki intervju sa Petrom Topalovićem, liderom grupe…

Borac gostuje u Vitezu

Utakmica protiv Viteza biće ujedno i debi Igora Jankovića na klupi Borca. Kaže da je ekipa spremna i motivisana,  da prekine seriju od dva uzastopna poraza.

Klizište tri puta u sedam dana zavrnulo slavine

Mještani naselja Srpske toplice, Kočićev vijenac, Pobrđe, Karanovac i niže zone Lauša te Ulice Đure Đakovića u posljednjih sedam dana tri puta su ostali bez vode zbog aktiviranja klizišta u Ulici manjačkih ustanika u Srpskim toplicama.

Praznik fotografije u Banskom dvoru

Neke od najljepših i najboljih fotografija ponovo su zasjale u Velikom izložbenom salonu Kulturnog centra Banski dvor, gdje je u četvrtak veče otvorena izložba 11. međunarodnog salona fotografije “Banjaluka 2017” i izložba fotografija “Foto BiH Banjaluka 2017”.

Lisica šeta tranzitom, medvjed na Banj brdu

U gradskim i prigradskim banjalučkim naseljima sve je učestalija pojava divljih životinja, pa je tako lisica prije nekoliko večeri viđena u naselju Nova varoš kako prelazi tranzit prema Petrićevcu.