Turnir “Borik Nektar 2018” od 6. decembra

turnir u malom fudbalu

Tradicionalni 42. turnir u malom fudbalu “Borik Nektar 2018” počeće 6. decembra u Banjaluci, a prijave učesnika primaće se do 4. decembra.

“Takmičenje će biti u kategorijama seniora, veterana, kadeta, pionira i pjetlića, a nagrada za prvo mjesto u kategoriji seniora je 12.000 KM”, rekao je Jovica Keserović, rukovodilac turnira.

Novina je da će se nagrada za najboljeg sudiju zvati po prerano preminulom fudbalskom arbitru Ranku Dragicevicu.

Manojla Zrnić, direktor Javne ustanove Sportski centar “Borik” istakao je da mu je drago što su uz turnir i dalje prijatelji iz Banjalučke pivare, te da je sve spremno za turnir. Milka Stanivuković, PR menadžer “Banjalučke pivare” rekla je da “Banjalučka pivara” ima odličnu saradnju sa “Borikom” i da će dalje nastojati da u granicama mogućnost podržava turnir.

Promoter turnira je Boris Raspudić, kapiten banjalučkog Borca.

(Nezavsine)

Srpska dijaspora na forumu u Banjaluci

Stotinu uglednih predstavnika Srba iz više od 26 zemalja svijeta okupilo se na prvom forumu dijaspore u Banjaluci. Svi sa istim ciljem- bolja saradnja sa Srpskom i Srbijom.

Peti dan potrage za nestalom Dušicom Božić

Policijski službenici, vatrogasci, ronilački tim Specijalne antiterorističke jedinice MUP-a Republike Srpske, rodbina, prijatelji i mještani Laktaša peti dan aktivno tragaju za nestalom tridesetogodišnjom Dušicom Božić iz Laktaša.

Čistka u Udruženju društava za osiguranje zbog nelegalnih popusta

Skupština Udruženja društava za osiguranje pri Privrednoj komori Republike Srpske isključila je iz svog članstva “Osiguranje Garant” iz Brčkog zbog kršenja smjernica koje je donijela Agencija za osiguranje RS, a kojim se zabranjuju bilo kakvi nelegalni popusti pri registraciji automobila.

Praznik za ljubitelje šarplaninaca

Izložba šarplaninaca, koja će okupiti više od 100 pasa ove rase, trebalo bi da bude održana u nedjelju na terenu Vodenog parka “Akvana” sa početkom u deset časova.

Radnici Toplane ne žele ni da čuju za otpremnine

Sindikalna organizacija “Toplane” najavila je u petak radikalne mjere u slučaju da neko do radnika ovog preduzeća dobije otkaz, dok gradonačelnik Igor Radojičić poručuje da je neminovno smanjenje broja zaposlenih jer se radi o propaloj firmi sa dugom od oko 90 miliona KM.

Cvijanović: Dijaspora važan resurs Srpske

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je da je dijaspora važan resurs Republike Srpske, jer su to ljudi koji mogu da doprinesu, ne samo sadašnjim, nego i budućim procesima u Republici Srpskoj.