U okviru “Ljeta na Vrbasu” kajak-kanu trka za pionire

U sklopu 64. manifestacije “Ljeto na Vrbasu” koja je zvanično otvorena sinoć, danas se na dijelu Vrbasa ispod tvrdjave Kastel održava kajak-kanu trka za pionire, za koju su prijavljena 24 takmičara.

Peđa Stanković iz Kajak-kanu kluba Banjaluka kazao je da se trka privodi kraju, te da je ostalo najboljih osam takmičara, a rezultati se mogu očekivati iza 12 časova.

“U sklopu trke, planirali smo da odvezemo međunarodnu trku za seniore, ali zbog toga što se sljedećeg vikenda u Austriji održava svjetsko prvenstvo, naša takmičarska ekipa nije mogla da učestvuje na ovoj trci jer se jedan dio ekipe nalazi na pripremama, a drugi dio je već u Austriji” – kazao je Stanković

(Nezavisne)

Šest miliona KM za pet kapitalnih projekata

Pet kapitalnih projekata u gradu biće finansirani emisijom obveznica u iznosu od 6.000.000 KM. Sagalasnost na odluke koje se odnose na realizaciju ovih projekata emisijom hartija od vrijednosti, dali su odbornici Skupštine Grada na današnjem 20. zasjedanju.

Sutra potpisivanje ugovora o putnoj infrastrukturi

Vršilac dužnosti direktora preduzeća “Putevi Republike Srpske” Nenad Nešić i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić potpisaće sutra u Banjaluci tri sporazuma o regulisanju međusobnih odnosa u vezi sa izgradnjom putne infrastrukture.