Unčanin zvanično novi trener Borca

Nakon osam godina on se vraća u matični tim, a ovaj put kao trener.

– Drago mi je što sam se vratio u Borac. Sve se zaista prebrzo desilo .Želim da se zahvalim upravi kluba iz Živinica na razumijevanju i na sjajnoj saradnji. Okrećem se izazovima u svom gradu i svjestan sam imena, renomea kao i ambicija koje nosi naš klub i potrudiću se da ih opravdam – rekao je Unčanin.

Borac je dogovorio i saradnju sa još jednim povratnikom Bojanom Ljubišićem koji će predstavljati veliko pojačanje na golu.

Pripreme ekipe će početi 25. jula, a Borac će učestvovati na TV turniru šampiona u Doboju.

(EuroBlic)

 

Petar Topalović: Bezobrazno ponosni na Banjaluku!

Bend Sopot osnovan je prije 10 godina. Nakon tri albuma, mnoštva spotova, brojnih turneja, 250 koncerata širom Evrope, čopora djece… vrijeme je za rekapitulaciju! Portal Mondo donosi veliki intervju sa Petrom Topalovićem, liderom grupe…

Borac gostuje u Vitezu

Utakmica protiv Viteza biće ujedno i debi Igora Jankovića na klupi Borca. Kaže da je ekipa spremna i motivisana,  da prekine seriju od dva uzastopna poraza.

Klizište tri puta u sedam dana zavrnulo slavine

Mještani naselja Srpske toplice, Kočićev vijenac, Pobrđe, Karanovac i niže zone Lauša te Ulice Đure Đakovića u posljednjih sedam dana tri puta su ostali bez vode zbog aktiviranja klizišta u Ulici manjačkih ustanika u Srpskim toplicama.

Praznik fotografije u Banskom dvoru

Neke od najljepših i najboljih fotografija ponovo su zasjale u Velikom izložbenom salonu Kulturnog centra Banski dvor, gdje je u četvrtak veče otvorena izložba 11. međunarodnog salona fotografije “Banjaluka 2017” i izložba fotografija “Foto BiH Banjaluka 2017”.

Lisica šeta tranzitom, medvjed na Banj brdu

U gradskim i prigradskim banjalučkim naseljima sve je učestalija pojava divljih životinja, pa je tako lisica prije nekoliko večeri viđena u naselju Nova varoš kako prelazi tranzit prema Petrićevcu.