Unčanin zvanično novi trener Borca

Nakon osam godina on se vraća u matični tim, a ovaj put kao trener.

– Drago mi je što sam se vratio u Borac. Sve se zaista prebrzo desilo .Želim da se zahvalim upravi kluba iz Živinica na razumijevanju i na sjajnoj saradnji. Okrećem se izazovima u svom gradu i svjestan sam imena, renomea kao i ambicija koje nosi naš klub i potrudiću se da ih opravdam – rekao je Unčanin.

Borac je dogovorio i saradnju sa još jednim povratnikom Bojanom Ljubišićem koji će predstavljati veliko pojačanje na golu.

Pripreme ekipe će početi 25. jula, a Borac će učestvovati na TV turniru šampiona u Doboju.

(EuroBlic)

 

Policija traga za ubicom kućnih ljubimaca

Policija već nekoliko dana traga za osobom koja po banjalučkom naselju Trapisti puca na kućne ljubimce. Dosad je, vazdušnom puškom, ubio jednu mačku, drugu ranio, kao i dva psa koje su vlasnici morali odvesti na operaciju.

Na računu Fonda solidarnosti 1.745.478 KM

Na računima Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu, zaključno sa 14. februarom, nalazi se oko 1.745.478 KM.

Pedijatri u Banjaluci poručili: Vakcinišite djecu!

Djeca moraju da se vakcinišu, jednoglasno poručuju domaći i regionalni ljekari sa današnje konferencije pedijatara u Banjaluci. Kažu da su, takozvani, “antivakcinaši” postali ozbiljna prijetnja po javno zdravlje, jer su se zahvaljujući njima vratile bolesti za koje su mislili da su istrijebljene.

Termoelektrane i novi pogoni dižu proizvodnju struje

Proizvodnja struje u RS u ovoj godini trebalo bi da prebaci prošlogodišnji plan, a u elektroenergetskom sektoru ambicije zasnivaju na boljim rezultatima termoelektrana, malih hidroelektrana i puštanju u rad novih proizvodnih kapaciteta.