Unčanin zvanično novi trener Borca

Nakon osam godina on se vraća u matični tim, a ovaj put kao trener.

– Drago mi je što sam se vratio u Borac. Sve se zaista prebrzo desilo .Želim da se zahvalim upravi kluba iz Živinica na razumijevanju i na sjajnoj saradnji. Okrećem se izazovima u svom gradu i svjestan sam imena, renomea kao i ambicija koje nosi naš klub i potrudiću se da ih opravdam – rekao je Unčanin.

Borac je dogovorio i saradnju sa još jednim povratnikom Bojanom Ljubišićem koji će predstavljati veliko pojačanje na golu.

Pripreme ekipe će početi 25. jula, a Borac će učestvovati na TV turniru šampiona u Doboju.

(EuroBlic)

 

Borac pobjedom počeo sezonu

Fudbaleri Borca pobjedom su počeli sezonu u BHT Premijer ligi BiH pošto su pred oko 6.500 gledalaca na Gradskom stadionu savladali Čelik s 2:0.

Predavanja o master studijama u SAD

“Američki kutak” organizuje predavanja o prijavljivanju na master i doktorske studije u Americi u srijedu, 26. jula od 15 časova u ulici Carice Milice 1A.

Psi lutalice napali djevojku u Banjaluci

Psi lutalice napale su preksinoć djevojku Tamaru U. (28) u Banjaluci koja je zadobila povrede. Napadnutoj djevojci ljekarska pomoć ukazana je u Univerzitetsko- kliničkom centru Republike Srpske.

Jedno lice sankcionisano zbog sladoleda

Prema kontroli higijenskih uslova sezonske prodaje sladoleda koju tokom ljeta Inspekcija za hranu obavlja, Odjeljenje za inspekcijske poslove grada Banjaluka samo je u jednom slučaju pronašlo propuste.

Pet školskih zubara radi i za raspust

Pet stomatoloških ambulanti u osnovnim školama, od ukupno sedam na području grada Banjaluka, mališanima su na usluzi i za vrijeme raspusta.