(VIDEO) Prvi intervju nove Igokeine zvijezde

Dorel Rajt, iza sebe ima 11 sezona u NBA Ligi tokom kojih je odigrao 549 utakmica. Nosio je dres Majamija, Golden Stejta, Filadelfija i Portlanda.

2006.godine, osvojio je šampionski prsten u NBA ligi sa Majamijem, a tokom boravka u Golden Stejtu postavio je rekord te frašize sa 184 ubačene trojke tokom ligaškog dijela sezone. Taj rekord nedavno je oborio Stefon Kari. Dorel Rajt, odnedavno je novi član KK “Igokea”.

Već na debiju protiv “Budućnosti, pokazao je kakav je košarkaški kalibar stigao u Laktaše. Ubacio je 22 poena, a u istom ritmu je nastavio i protiv “Cedevite” u Zagrebu. Rajt je bio gost sportskog dijela magazina “5 do 7”, govorio je svojom evropskom početku u dresu “Igokee”, iskustvu igranja u NBA Ligi, druženju sa Dvejnom Vejdom i Vladimirom Radmanovićem, ali i ostalim košarkaškim akutelnostima.

(ATV)

Ivanić otpušten sa bolničkog liječenja

Član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske Mladen Ivanić otpušten je danas sa bolničkog liječenja iz Univerziteskog kliničkog centra /UKC/ Republike Srpske, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Stižu li nam orkani i tornada?

Scene kuća koje se pred snažnim naletima vjetra ruše kao kula od karata, iščupana stabla, polupane automobile i potpuni kolaps u gradovima, do sada smo uglavnom gledali samo u filmovima.

Selak nakon skupa GO SP-a u Banjaluci: Pokazali smo jedinstvo

Gradski odbor Socijalističke partije Banjaluka je u godini koju je obilježio niz turbulencija u Skupštini grada pokazao jedinstvo, a njegovi članovi opredijeljenost ka ovoj partiji, jer u ovom klubu odbornika nije bilo nikakvih promjena i nije bilo prelazaka u druge partije.

(VIDEO) Dom “Rada Vranješevć” u susret Nikoljdanu

Dan Svetog Nikole, za mališane u Domu za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja “Rada Vranješevć”, veoma je značajan. Osim poklona kojima se raduju, zajedno sa zaposlenima u Domu proslavljaju ovaj dan kao slavu ustanove.