(VIDEO) Prvi intervju nove Igokeine zvijezde

Dorel Rajt, iza sebe ima 11 sezona u NBA Ligi tokom kojih je odigrao 549 utakmica. Nosio je dres Majamija, Golden Stejta, Filadelfija i Portlanda.

2006.godine, osvojio je šampionski prsten u NBA ligi sa Majamijem, a tokom boravka u Golden Stejtu postavio je rekord te frašize sa 184 ubačene trojke tokom ligaškog dijela sezone. Taj rekord nedavno je oborio Stefon Kari. Dorel Rajt, odnedavno je novi član KK “Igokea”.

Već na debiju protiv “Budućnosti, pokazao je kakav je košarkaški kalibar stigao u Laktaše. Ubacio je 22 poena, a u istom ritmu je nastavio i protiv “Cedevite” u Zagrebu. Rajt je bio gost sportskog dijela magazina “5 do 7”, govorio je svojom evropskom početku u dresu “Igokee”, iskustvu igranja u NBA Ligi, druženju sa Dvejnom Vejdom i Vladimirom Radmanovićem, ali i ostalim košarkaškim akutelnostima.

(ATV)

Grijanje na sječku drastično manje zagađuje

Nakon što su 2014. godine uvedene prve kotlovnice na biomasu, urađeno je poređenje s emisijom zagađenja kada je riječ o mazutu i biomasi (drvna sječka), koje je pokazalo da je zagađenje minimalno i drastično manje od onog koje je prouzrokovao mazut.

Pohodom čuvaju sjećanje na Milku Dejanović

Memorijalni pohod “Dejanović Milka 2018” biće održan u subotu na srednje zahtjevnoj stazi u dužini od 15 kilometara, od Šnjegotine Donje do planinarskog doma Krk.