(VIDEO) Prvi intervju nove Igokeine zvijezde

Dorel Rajt, iza sebe ima 11 sezona u NBA Ligi tokom kojih je odigrao 549 utakmica. Nosio je dres Majamija, Golden Stejta, Filadelfija i Portlanda.

2006.godine, osvojio je šampionski prsten u NBA ligi sa Majamijem, a tokom boravka u Golden Stejtu postavio je rekord te frašize sa 184 ubačene trojke tokom ligaškog dijela sezone. Taj rekord nedavno je oborio Stefon Kari. Dorel Rajt, odnedavno je novi član KK “Igokea”.

Već na debiju protiv “Budućnosti, pokazao je kakav je košarkaški kalibar stigao u Laktaše. Ubacio je 22 poena, a u istom ritmu je nastavio i protiv “Cedevite” u Zagrebu. Rajt je bio gost sportskog dijela magazina “5 do 7”, govorio je svojom evropskom početku u dresu “Igokee”, iskustvu igranja u NBA Ligi, druženju sa Dvejnom Vejdom i Vladimirom Radmanovićem, ali i ostalim košarkaškim akutelnostima.

(ATV)

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi.

Dujaković o BL animaciji: Desiće se velike stvari

Deseti Međunarodni festival animiranog filma “Banjaluka 2017” održaće se od 23. do 28. oktobra u Dječijem pozorištu RS, što je odlična prilika da o banjalučkoj kulturi i filmu popričamo sa direktorom ovog festivala Goranom Dujakovićem…

Najsiromašniji Banjalučani ne odustaju od borbe

Sa svoje 74 godine, Gospava je i jutros poranila da bi na banjalučkoj pijaci prodala svoje ručne radove i tako zaradila pokoju paru. Već dvanaest godina rani na prvi autobus, a priča da se za život sama bori od desete godine, kada je ostala bez majke. Sve što danas ima su dvije ćerke i unučići.

Banjaluka poklonila pet vatrogasnih vozila

Ključeve pet vatrogasnih vozila načelnicima opština Drvar, Bosansko Grahovo, Ljubinje, Čelinac i Kotor Varoš uručio je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke.

Detalji o legendarnom Gagi ne zanimaju Banjalučane?

Detalji iz života i blistave karijere legendarnog glumca Dragana – Gage Nikolića, satkani kroz priče eminentnih autora, našli su se u umjetničkoj monografiji “Gospodin mangup”, urednice Radmile Stanković, čija je promocija u Banjaluci privukla svega tridesetak ljudi. Da li zbog nedovoljno informisanosti, nedostatka interesovanja ili nečeg trećeg, Koncertna dvorana Kulturnog centra Banski dvor bila je