Vijesti 20.05.2020.

Bambo Nature: Eko pelene koje su osvojile svjetsko tržište od sada i u BiH

ČITANJE: 2 minute

Bambo Nature, najpoznatije eko pelene za bebe proizvedene u Danskoj, od sada su dostupne širom Bosne i Hercegovine. S obzirom na to da je misija ovog ekološkog brenda očuvanje budućnosti, usavršili su kolekciju pelena za sve uzraste bez štetnih hemikalija i alergena, ispunjavajući najviše standarde kvaliteta. Pojavljivanjem Bambo Nature brenda na bh. tržištu, našim majkama je omogućeno da kupe najbolji ekološki proizvod za svoju djecu.

Prije više od 30 godina, porodična kompanija posvetila se stvaranju ekoloških proizvoda za bebe, sa posebnim fokusom na bezbjednost njihove kože. Bambo Nature smatra da izbor sigurnih i ekološki odgovornih proizvoda ne bi trebalo da znači žrtvovanje performansi. U skladu sa tim došli su do tehnološki inovativnih pelena koje su istovremeno tanke, prozračne i visokoupijajuće. Zbog karakteristika kao što su udobnost, fleksibilnost i dobra moć upijanja, ove pelene su odličan izbor kako za dnevnu, tako i za noćnu upotrebu.

Bambo Nature pelene inovirale su biorazgradivo pakovanje od I’m Green™ meke plastike, koja je proizvedena od šećerne trske. Pomenuti iskorak u proizvodnji rezultovao je minimalnom količinom otpada, što je od velikog značaja za ekološku održivost. Bambo Nature su prve pelene za bebe u svijetu kojima je dodijeljen uvaženi Nordic Swan Ecolable sertifikat, a koji daje garanciju potrošačima da su proizvodi potpuno ekološki i da ne sadrže štetne supstance poput izbjeljivača i parfema.

Bambo Nature pelene za bebe smatraju se jednim od najboljih pelena na svijetu, a o njihovoj popularnosti svjedoči činjenica da ih je čak i Khloe Kardashian uvrstila u svoju listu omiljenih proizvoda za bebe. Njihov indikator vlažnosti mijenja boju i pokazuje vam kada je pravo vrijeme da promijenite pelene, kako bi bebina koža uvijek bila suha i kako bi rizik od pelenskog osipa bio minimalan.

Ova danska kompanija posebno pazi na zdravlje djeteta, zbog čega je i postala jedan od vodećih brendova kada su u pitanju bezbjedne jednokratne pelene za djecu.

Kupovina Bambo Nature pelena je moguća u svim bolje opremljenim apotekama širom Bosne i Hercegovine, a više informacija o njihovim proizvodima pronađite na zvaničnom web sajtu www.bambonature.ba. Kako biste bili u toku sa ponudom i novostima ovog brenda zapratite ih na njihovim društvenim mrežama: Facebook i Instagram.