Vijesti 24.04.2017.

Banjalučkoj pivari Plaketa Grada

ČITANJE: 1 minuta

Mjesec april i 2017. godina ostaće upamćeni u Banjalučkoj pivari kao izuzetno važni, zato što je povodom obilježavanja Dana Grada, Grad Banjaluka ovoj kompaniji dodijelio Plaketu Grada za poseban doprinos.

“Naći se na spisku odabranih i nagrađenih u ime Grada Banjaluka znak je da smo već 144 godine na ispravnom putu na kojem, gradeći sebe, gradimo i poslovno okruženje grada, ali i doprinosimo razvoju kulture, umjetnosti, muzičkog stvaralaštva i sporta, i baš zbog toga nam je ova plaketa izuzetno važna,” istakao je Nikolas Peni, generalni direktor Banjalučke pivare.

Plaketa Grada je dodijeljena u subotu, 22.4. na Svečanoj akademiji povodom obilježavanja Dana Grada i to je ujedno bila i prilika da predstavnici Banjalučke pivare sa ostalim dobitnicima razmijene iskustva i još jednom zajedno potvrde da je Banjaluka grad u kojem je lijepo živjeti, raditi i učestvovati u građenju zajednice.

Banjalučka pivara nastaviće da razvija svoje prodajne i proizvodne kapacitete, ali i da ulaže u grad Banjaluku i cijelu Republiku Srpsku, BiH, jer povjerenje koje svakodnevno dobijaju od svojih potrošača to zahtjeva od njih.

Od svog osnivanja, orijentisani su na zadovoljavanje potreba svojih potrošača, i jedan od ciljeva jeste stvaranje povoljne poslovne klime za više od 250 radnika koje zapošljavaju, kao i nekoliko stotina dobavljača sa kojima posluju. Podržavajući više od 400 društveno odgovornih aktivnosti na godišnjem nivou, Banjalučka pivara potrebe lokalne zajednice postavlja kao jedan od najviših prioriteta poslovanja.

(ATV)