Biznis 28.10.2016.

Banjaluka: Prezentacija novih mogućnosti za zaposlenje

ČITANJE: 1 minuta

Gradska razvojna agencija Banjaluka poziva preduzetnike početnike, postojeće male firme i mlade nezaposlene koji govore njemački ili engleski jezik, na prezentaciju projekta “Jačanje domaćih preduzetnika kroz uvođenje IKT baziranih usluga”.

Projekat su pokrenule dvije austrijske firme, a podržan je od strane Austrijske razvojne agencije. Realizator projekta u Bosni i Hercegovini je firma Austrofon iz Tuzle.

Osnovni cilj projekta je pokazati kako mladi obrazovani, uglavnom nezaposleni kadrovi, mogu uz uvođenje usluga baziranih na informacionim i komunikacionim tehnologijama (IKT) i adekvatnu infrastrukturu, početi sa pružanjem usluga za strana tržišta.

Prijave (ime i prezime, kontakt telefon) za učešće na prezentaciji projekta zainetersovani mogu poslati putem elektronske pošte: [email protected] ili putem telefona broj: 051/394-250 najkasnije do 12. novembra 2016. godne.

Zainteresovani učesnici ne snose troškove učešća, a o tačnom terminu održavanja prijavljeni kandidati će biti blagovremeno obavješteni.