Vijesti 01.03.2017.

Banjaluka: Rođeno 10 beba, tri djevojčice i sedam dječaka

ČITANJE: 2 minute

U prethodna 24 časa u Banjaluci je rođeno 10 beba. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirana su četiri krivična djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se sedam saobraćajnih nezgoda u kojima je dvoje lica lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 90 pacijenata i obavljeno 17 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je 10 beba – tri djevojčice i sedam dječaka.

Vatrogasna jedinica

Četiri intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

od 08:00 do 15:00 časova – dijelovi naselja: Mišin han, Kezići, Abrići, Crvena zemlja i Šimići;
od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi naselja: Karađorđeve, Žarka Zgonjanina i Nikole Bokana, te dijelovi naselja: Stričići, Novoselija, Karanovac, Bastasi, Javorani i Tisovac;
od 09:00 do 15:00 časova – dio Zelengorske ulice;
od 12:00 do 13:30 časova – dijelovi naselja: Medeno polje, Česma, Mađir i Krčmarice.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Od 27. februara do 3. marta 2017. godine, ekipe Vodovoda će izvoditi radove na ponovnom priključenju potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića i Braće Mažar i majke Marije. Zbog ovih radova, navedenim danima, u vremenu od 10.00 do 18.00 časova, mogući su prekidi vodosnabdijevanja potrošača u pomenutim ulicama.

Prognoza vremena RHMZ

Ujutro i prije podne hladnije sa kišom i vjetrovito. Od sredine dana padavine prestaju, a vjetar slabi. Popodne će biti suvo uz djelimično razvedravanje i sve više sunčanog vremena. Duvaće umjeren do jak jugo ujutro, a tokom dana vjetar slabi i skreće na sjeverozaapdni. Jutarnja temperatura uz jaču kišu opada na 5°C, a najviša dnevna do 10°C. Uveče hladnije.