Vijesti 30.03.2017.

Banjaluka: Rođeno 11 beba, pet dječaka i šest djevojčica

ČITANJE: 2 minute

Izvještaj za četvrtak 30. mart, za protekla 24 časa.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirano je pet krivičnih djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 105 pacijenata i obavljeno 20 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je 11 beba: šest djevojčica i pet dječaka.

Vatrogasna jedinica

Sedam intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

Od 08,30 do 16,00 časova – dijelovi naselja: Obrovac-Stratinska, Kozica i Tramošnja;
od 08,30 do 15,00 časova – dio naselja: Gornja Piskavica;
od 09,00 do 12:00 časova – dijelovi ulica: Karađorđeve, Velibora Janjetovića, Momčila Popovića, Ključke i Alekse Šantića;
od 09,00 do 14,00 časova – dijelovi ulica: Božidara Adžije, Milana Brankovića, Dr Jovana Raškovića, Meše Selimovića, Stojana Novakovića i Miloša Matića.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Od 27. do 31. marta 2017. godine, biće izvođeni radovi na prepriključenju potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića i Braće Mažar i majke Marije, što će u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, dovesti do mogućih prekida vodosnabdijevanja potrošača u navedenim ulicama.
Zbog radova na cjevovodu u naselju Tunjice, u vremenu od 8.00 do 18.00 časova, privremeno će biti prekinuto vodosnabdijevanje potrošača u dijelu navedenog naselja.

Prognoza vremena RHMZ

Ujutro manje hladno i vedro ili uz malu oblačnost Tokom dana sunčano i ugodno, uz dnevnu umjerenu oblačnost. Vjetar slab i promjenljiv. Jutarnja temperatura vazduha oko 4°C, a najviša dnevna oko 20°C.