Vijesti 27.02.2017.

Banjaluka: Rođeno pet beba, jedna djevojčica i četiri dječaka

ČITANJE: 2 minute

U prethodna 24 sata u Banjaluci je rođeno pet beba. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirano je šest krivičnih djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgoda u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 149 pacijenata i obavljeno je 20 kućnih posjeta.

Ginekološko – akušerska klinika

Rođeno je pet beba – jedna djevojčica i četiri dječaka.

Vatrogasna jedinica

Imala je jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektro mreži, planirana su sljedeća isključenja električne energije:

  • od 08:00 do 16:00 časova – STS Đurići-Borkovići: DIO NASELjA: Borkovići-Đurići;
  • od 09:00 do 14:00 časova  – TS B.Luka 5 – Ć.J05 Kneževo: DIJELOVI NASELjA: Bastasi, Memići, Eraci, Javorani, Kablovi i Tisovac;
  • od 09:00 do 10:30 časova TS B.Luka 7 – Ć.J03 Ada Debeljaci 3, radovi Elektroprenosa: DIO ULICE: Palih boraca;
  • od 12:00 do 13:30 časova TS B.Luka 7 – Ć.J06 Vrbanja:  DIJELOVI NASELjA: Vrbanja, Debeljaci i Zeleni Vir;
  • od 09:00 do 14:00 časova NN mreža: DIJELOVI ULICA: Dušana Jokića, Milana Radmana i Karađorđeva i DIJELOVI NASELjA: Saračica, Dragočaj, Srpski Milanovac i Karanovac-Ducipolje.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

  • od 27. februara do 3. marta 2017. godine, ekipe “Vodovoda” će izvoditi radove na ponovnom priključenju potrošača u ulicama: Zmaj Jovinoj, Vojvode Momčila, Meše Selimovića, Branka Majstorovića i Braće Mažar i majke Marije. Zbog ovih radova, navedenim danima, u vremenu od 10.00 do 18.00 časova, mogući su prekidi vodosnabdijevanja potrošača u navedenim ulicama.

Prognoza vremena RHMZ

Ujutru i prijepodne pretežno oblačno, a tokom dana promjenljivo i toplije uz sunčane periode. Počeće da duva jugo koji će tokom dana postepeno jačati. Jutarnja temperatura vazduha oko 5°C, a najviša dnevna oko 17°C.