Vijesti 08.05.2017.

Banjaluka: U tri saobraćajne nezgode devet lica povrijeđeno

ČITANJE: 1 minuta

Na području Policijske uprave Banjaluka u protekla tri dana zabilježene su tri saobraćajne nezgode u kojima je povrijeđeno devet lica, a poginulih nije bilo, rečeno je u policiji.

Muškarac iz Beograda čiji su inicijali M.M. zadobio je fizičke povrede u petak, 5. maja, oko 13.30 časova u mjestu Krupa na Vrbasu kod Banjaluke u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu Banjaluka-Mrkonjić Grad, kada je automobilom “fijat” sletio sa kolovoza.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka, a o svemu je obaviješteno banjalučko Okružno javno tužilaštvo.

Na magistralnom putu Banjaluka-Teslić, u mjestu Pobrđe, opština Kotor Varoš, u subotu oko 20.35 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali B.B. /26/ iz Čelinca vozilom “vento”, B.B. /34/ iz Čelinca automobilom “audi” i Đ.K. /73/ iz Čelinca, koji je upravljao putničkim motornim vozilom pasat”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi sva tri lica, kao i suvozač u automobilu “vento” čiji su inicijali D.C. /23/ iz Čelinca, zadobili su tjelesne povrede, te su prevezeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluku, gdje im je ukazana ljekarska pomoć.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje s ciljem utvrđivanja uzroka saobraćajne nezgode.

Na regionalnom putu Glamočani-Zalužani, u mjestu Glamočani, opština Laktaši, juče oko 15.30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem motornog vozila “reno” kojim je upravljao trinaestogodišnjak.

U vozilu su se nalazila lica čiji su inicijali D.Z. /43/ i D.D. /19/ iz Banjaluke i jedan sedamnaestogodišnjak.

(Agencije)