Biznis 01.02.2017.

Besplatna radionica “Daljinsko grijanje u Banjaluci“

ČITANJE: 1 minuta

Prvu besplatnu radionicu u okviru Energetskih večeri – “Daljinsko grijanje u Banjaluci”, vodiće dr Petar Gvero sa Mašinskog fakulteta u Banjaluci. Tema radionice biće grijanje u Banjaluci, raspoloživi energenti, njihove prednosti i nedostaci a biće održana sutra, 2. februara (četvrtak), sa početkom u 18h, u prostorijama Inovacionog Centra Banja Luka, na adresi Dr Mladena Stojanovića 4, I sprat.

Centar za razvoj i podršku (CRP) iz Tuzle i EFEKT mreža, u saradnji sa ENKON d.o.o za energetski i ekonomski konsalting Banja Luka, treću godinu zaredom organizuje Energetske večeri sa građanima Banjaluke, Tuzle i Mostara s ciljem savjetovanja i edukacije građana iz oblasti energetske efikasnosti i zaštite okoline.

Tokom savjetovanja obrađuju se aktuelne – goruće teme koje se odnose na obnovljive izvore energije, instalaciju grijanja i zagrijavanje objekata, smanjenje računa za električnu energiju, primjenu solarnih sistema u domaćinstvima, praktične savjete za finansiranje mjera energetske efikasnosti u domaćinstvima i druge.

Ovogodišnje Energetske večeri sa građanima Banjaluke biće održane u toku februara i marta svakog četvrtka od 18h, u prostorijama Inovacionog Centra Banja Luka (Dr Mladena Stojanovića 4, I sprat). Energetske večeri sa građanima su besplatne za sve zainteresovane građane a članovi CRP-a i EFEKT mreže će, uz predavače, biti na raspolaganju građanima za pitanja i savjete.

Pozivamo sve građane koji su zainteresovani za temu daljinskog grijanja u Banjaluci da nam se pridruže sutra od 18h u prostorijama Inovacionog Centra Banja Luka.