Vijesti 28.12.2018.

BESPLATNO Kursevi cjeloživotnog učenja u okviru Culturwb projekta

ČITANJE: 1 minuta

U toku je upis na kurseve u okviru Programa cjeloživotnog učenja koji će biti organizovani na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci u periodu od 18.01. – 16.02.2019. godine.

Univerzitet u Banjoj Luci je partner u projektu „Jačanje kapaciteta za promjene u turizmu na Zapadnom Balkanu: izgradnja kompetencija za upravljanje kulturnim nasljeđem i kulturnim turizmom – CULTURWB“, koji je jedan od 147 projekata odobrenih za finansiranje u okviru Erazmus + projekata. U realizaciji CULTURWB  projekta učestvuje trinaest partnera iz regije i EU.

U skladu sa ciljevima projekta, Ekonomski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci već drugu godinu za redom organizuje kurseve cjeloživotnog učenja, koji u fokus stavljaju izgradnju i unapređivanje kompetencija za kvalitetno upravljanje kulturnim nasljeđem i kulturnim turizmom i namijenjeni su obrazovanju zaposlenih u ustanovama kulture i zaštite kulturnog nasljeđa, kao i drugim zainteresovanim licima. Fotografije i komentare učesnika prvog ciklusa kurseva možete pogledati ovdje.

Upis traje do 11.01.2019. godine. Nakon zatvaranja konkursa za upis, kandidati će biti obaviješteni o rezultatima upisa, daljim koracima i terminima predavanja.

Kursevi su besplatni, stipendirani od strane Evropske unije. Po završetku edukacije polaznicima kurseva će biti dodijeljenji sertifikati.

Klikom na link ispod otvara se prijavni obrazac za obaveznu registraciju na kurseve u okviru programa cjeloživotnog učenja.

PRIJAVNI OBRAZAC ZA DRUGI CIKLUS KURSEVA CJELOŽIVOTNOG UČENJA

Više informacija o projektu možete pronaći na linku: CULTURWB