Politika 27.10.2022.

Cvijanović: Јaka i stabilna Srbija najsnažniji oslonac Srpske

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je čestitku Ani Brnabić povodom njenog ponovnog izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije.

– U ime građana Republike Srpske i u svoje ime upućujem Vam iskrene čestitke povodom ponovnog izbora za predsjednicu Vlade Republike Srbije. Uvjerena sam da ćete u ovom izazovnom i složenom vremenu, zajedno sa ministrima u novoizabranoj Vladi Republike Srbije, nastaviti da vodite odgovornu i mudru politiku, koja će Republici Srbiji obezbijediti sveukupni napredak – rekla je Cvijanović.

Predsjednica Srpske je istakla da je ekonomski razvijena i politički stabilna Republika Srbija najsnažniji oslonac Republike Srpske.

– Koristim priliku da još jednom izrazim zahvalnost instutucijama Republike Srbije na podršci i na brojnim infrastrukturnim projektima koji su realizovani u Republici Srpskoj. Uz iskreno uvjerenje da će Vlada Republike Srbije sa Vama na čelu, nastaviti putem uspjeha na svim poljima, a institucionalne veze između Republike Srbije i Republike Srpske i bratski odnosi biti još čvršći, srdačno Vas pozdravljam – navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović.

(Srna)