DAVOR DRAGIČEVIĆ: Stajaćemo ovdje do 7. aprila

Banjalučani su i 263. dan izašli na Trg Krajine tražeći da se rasvijetli ubistvo studenta Davida Dragičevića. Davidov otac Davor rekao je da poslije aprila nema više čekanja.

– Nisam rođen da bih sa svojih 50 godina stajao na ovom mjestu i molio ubice i zločince za pravdu, za moje ubijeno dijete – rekao je otac pokojnog Davida Dragičevića.

Davor Dragičević poručio je da sve institucije mogu da rade ono što zovu poslom do aprila naredne godine, ali da na godišnjicu ukopa njegovog sina prestaje bilo kakva priča.

Uz Davora Dragičevića, kao i svakoga dana stajao je i Dušan Savić. On se večeras obratio okupljenim građanima, a Davoru Dragičeviću poklonio je sliku sa likom njegovog pokojnog sina.

– Stojim, stojimo i stajaćemo ovdje do 7. aprila. Moja riječ biće zadnja i to je moje obećanje Davidu – poručio je Dragičević.

(BN)

SAJAM NAMJEŠTAJA U KELNU Namještaj iz RS pred evropskim kupcima

Stolovi, stolice, komode i drugi namještaj proizveden u pogonima širom RS kvalitetom i dizajnom parira onom iz evropskih fabrika, a u prilog tome govori činjenica da se domaći proizvođači i ove godine predstavljaju na sajmu namještaja u Kelnu, najvećoj smotri na svijetu kada je riječ o ovoj grani prerađivačke industrije. Na ovogodišnjem sajmu “Imm cologne”,