Magazin 30.12.2020.

Deep Inhale čaj – očistite pluća prirodnim putem

ČITANJE: 3 minute

Čišćenje pluća podrazumijeva čišćenje ovog važnog organa za disanje od katrana, toksina i čestica zagađivača iz okoline. Redovnim čišćenjem pluća smanjujete rizik od pojave raznih respiratornih bolesti i infekcija, povećavate kapacitet pluća i poboljšavate opšte zdravlje respiratornog sistema.

Čišćenje pluća posebno se preporučuje aktivnim ali i pasivnim pušačima, te osobama koje žive u područjima sa visokim stepenom zagađenosti vazduha. Deep Inhale čaj kreiran je u svrhu prirodnog čišćenja pluća i jačanja imunog sistema, kako bi organizam postao otporniji na potencijalne bakterije i viruse iz okoline.

>>>Naruči ovdje Deep Inhale čaj<<<<

Zašto je važno čišćenje pluća?

Udisanjem izduvnih gasova automobila, toksina iz vazduha ili nikotina pluća se preopterećuju. Smanjuje se kapacitet pluća i dolazi do smanjenog snabdijevanja organa kiseonikom.  Navedeno može rezultovati sljedećim slučajevima:

 • akumulacija sluzi u dišnim putevima,
 • respiratorne bolesti,
 • loš zadah,
 • nedostatak koncentracije,
 • opšti osjećaj slabosti,
 • upala grla,
 • upala pluća.

Deep Inhale – očistite pluća prirodnim putem

Deep Inahe čaj namjenjen je prirodnom čišćenju pluća od toksina, bakterija i zagađivača okoline, te se posebno preporučuje pušačima kao i osobama sa istorijom plućnih bolesti.

Sastojci Deep Inhale čaja uspješno potiču izbacivanje toksina iz pluća, te čuvaju zdravlje respiratornih organa. Na taj način vaš respiratorni sistem postaje otporniji na razne patogene iz okoline te pravovremeno zaustavlja njihove djelovanje na respiratorne organe.

Ukoliko uzmemo u obzir svakodnevnu izloženost brojnim zagađivačima iz vazduha i okoline, Deep Inhale čaj preporučuje se gotovo svima.

Kombinacija biljaka koje ulaze u sastav Deep Inhale čaja djeluje višestruko.

 • Suzbija aktivnost štetnih mikroorganizama.
 • Jača imuni sistem organizma i čuva zdravlje respiratornih organa.
 • Smanjuje rizik od nastanka infekcije pluća i grla.
 • Čisti respiratorni trakt od duvanskog dima i smolastih nakupina, katrana i smoga.

Sastav Deep Inhale čaja

U sastav Deep Inahale ulaze posebno odabrani ekstrakti biljaka koji vrše prirodnu detoksifikaciju pluća, čišćenje organizma i jačanje imunog sistema.  S obzirom da se radi o potpuno prirodnoj formulaciji, Deep Inhale čaj možete konzumirati i preventivno kako biste očuvali zdravlje pluća i respiratornih organa.

Aktivni sastojci Deep Inhale čaja:

Blijeli Sljez –  oblaže i vlaži sluznicu disajnih puteva, smiruje upalu sluznice i tako skraćuje vrijeme infekcije grla i potiče iskašljavanje sluzi iz pluća.

Korijen sladića – omogućava lako izbacivanje šlajma uklanja i sprječava upalu grla i ždrijela, jača prirodnu regeneraciju ćelija i obnavlja elastičnost plućnih alveola.

Plod komorača –  prirodni antibiotik koji djeluje protuupalno, te sprječava dalji razvoj infekcija pluća i grla. Prirodnim putem potiče izbacivanje bakterija i virusa iz pluća sprječavajući razvoj infekcije disajnih organa. 

Cvijet crnog sljeza – jača imunitet i antioksidativni obrambeni sistem organizma od virusa i bakterija. Omogućava razrjeđivanje i izbacivanje šlajma posebno kod pušačkog i suhog kašlja.

List podbjela – dubinski čisti respiratorni sistem od sluzi i šlajma i spriječava nakupljanje štetnih materija u plućima i ždrijelu.

Gdje kupiti Deep Inhale čaj?

Deep Inhale čaj je dostupan za online narudžbe na sledećoj web stranici. Ispunite formular koji se nalazi na web stranici dobićete svoj Deep Inhale čaj na kućnu adresu u roku od 48h, uz plaćanje pri pouzeću.

Čaj koristite prema uputama koje dolaze uz proizvod. Preventivno djelovanje je od neprocjenjive vrijednosti za vaše zdravlje, stoga učinite nešto za svoje zdravlje već danas i poručite svoj Deep Inhale čaj.