Vijesti 30.03.2017.

Deložacija opet odgođena, Radomir Kuzmić prijetio da će zapaliti plinske boce

ČITANJE: 1 minuta

Deložacija porodice Kuzmić iz banjalučkog naselja Česma opet je odložena, jer je Radomir Kuzmić ponovo prijetio da će zapaliti plinsku bocu.

Kuzmić je rekao kako je deložacija odgođena do daljnjeg te da svjesno tvrdi da je bio spreman zapaliti plinske boce.

– Obavjestili su me da je tražilac izvršenja u poslednji momenat odustala od prijedloga da sklope ugovor, ali hvala Bogu pa se sve ipak sretno završilo, istakao je on.

Kuzmić je 1992. godine mijenjao svoju imovinu u mjestu Slavonski Kobaš, opština Slavonski Brod, za imovinu Dragomira Budiše iz banjalučkog naselja Česma, ali je porodica Budiša 2003. godine zatražila poništavanje ugovora o zamjeni nekretnina, što je Osnovni sud u Banjaluci prihvatio.

Kuzmić je protestovao pred Osnovnim sudom u Banjaluci i 2009. godine stupio u dvadesetodnevni štrajk glađu pred Narodnom skupštinom Republike Srpske zbog odluke banjalučkog Okružnog suda Banjaluka da potvrdi presudu Osnovnog suda kojom se poništava ugovor o zamjeni nekretnina.

U avgustu prošle godine pri pokušaju deložacije, Radomir Kuzmić je pretio da će zapaliti plinsku bocu u kući, ali je odustao od te namjere, i tada je deložacija bila odgođena.

(nezavisne.com)