Vijesti 24.09.2015.

Denis Kuljiš: Milanović nije normalan, to je ludačko ponašanje

ČITANJE: 1 minuta
denis-kuljis
Poznati hrvatski novinar Denis Kuljiš izjavio je jutros za Banjaluka.net da je odluka o zabrani ulaska u zemlju državljana Srbije “suluda i da se to ne može opisati drugim riječima nego kao ludačko ponašanje”

Nakon što je noć hrvatski MUP zabranio ulazak u zemlju državljanima Srbije uz obrazloženje da se radi o “kvaru informacionog sistema”, jedan od najuticajnijih hrvatskih novinara i kolumnista zagrebačkog Jutarnjeg lista tvrdi da je to antievropska i suluda odluka.

– Zaista ne mogu da vjerujem, to je jedna antievropska i potpuno neracionalna i suluda odluka. To je stravična odluka koja bi mogla da značajno pogorša odnose između Srbije i Hrvatske. Ja nisam čuo da se nešto slično u Evropi ili u svijetu dogodilo… Pa zbog toga Hrvatska može biti izbačena iz Ujedinjenih naroda! To je ludačko ponašanje za koje ja nemam riječi. To je sada preraslo u jedno divljanje bez kontrole. Mislim da premijer Milanović nije normalan, kao ni oni koji ga podržavaju u svemu tome – rekao je Kuljiš za Banjaluka.net.

(Banjaluka.net)