Politika 26.10.2022.

DODIK ČESTITAO BRNABIĆEVOJ: Vaš izbor je važan i za nas u Srpskoj

ČITANJE: 2 minute

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je Ani Brnabić na izboru za predsjednika Vlade Republike Srbije.

– U ime građana Republike Srpske i u svoje lično ime, upućujem iskrene čestitke Ani Brnabić povodom izbora za predsjednika Vlade Republike Srbije, napisao je Dodik na svom Tviter profilu.

On je istakao da je uvjeren da će Brnabićeva u novom mandatu svojim predanim radom, političkim iskustvom i snažnom opredijeljenošću za dalji napredak Srbije, zajedno s ostalim članovima Vlade, učiniti sve da i dalje unapređuje poziciju Srbije na dobrobit svih građana.

– Vaš izbor na funkciju predsjednika Vlade važan je i za sve nas u Republici Srpskoj. Vi ste nebrojeno puta pokazali Vašu podršku i opredijeljenost za jačanje naših bratskih odnosa kroz realizaciju konkretnih projekata, a u skladu sa Sporazumom o specijalnim paralelnim vezama – naglasio je Dodik.

Izrazio je uvjerenje da će saradnja s Anom Brnabić na čelu Vlade i predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i u narednom periodu biti još čvršća i bolja.

– Uvjeren sam da ćete mudro i uspješno odgovoriti na sve izazove koji su pred Vama i da ćemo i u budućnosti još snažnije raditi na svim našim zajedničkim projektima koje smo dogovorili. Uz želju da i dalje nastavite s uspješnim radom, još jednom Vam iskreno čestitam – naglasio je Dodik.

(SB)

Oznake: Milorad Dodik