Politika 08.12.2022.

Dodik: Nagrada pripada i mojim saradnicima i svima koji su mi podrška

ČITANJE: 1 minuta

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da prestižna nagrada “Kapetan Miša Anastasijević”, koja mu je danas dodijeljena, pripada i njegovim saradnicima i svima koji su mu bili podrška u onome zbog čega je izabran za ličnost godine.

“Zadovoljan sam i srećan što sam ja izbor za ovu nagradu, zahvaljujem organizatorima i onima koji su me izabrali za ovu prestižnu nagradu”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci na svečanosti “Od kapetana Miše do Nikole Tesle” u Kulturnom centru “Banski dvor”.

Nagradu dodjeljuje Agencija za tržišne komunikacije “Medija Invent” iz Novog Sada u saradnji sa univerzitetima u Novom Sadu, Beogradu, Istočnom Sarajevu i Banjaluci, te privrednim komorama Srbije i Republike Srpske.

Organizatori su izrazili zadovoljstvo što je i ove godine uspješno organizovana dodjela godišnje nagrade u Srbiji i Srpskoj.

Priznanje koje je ustanovljeno u znak sjećanja na lik i djelo velikog dobrotvora i zadužbinara, srpskog rodoljuba i učitelja Mihajla Miše Anastasijevića, ustanovljeno je 2000. godine u Srbiji, a od 2015. godine dodjeljuje se i u Republici Srpskoj.

Nagrada se dodjeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama.

(Srna)

Oznake: Milorad Dodik