DRAKULIĆ Dostaviti prijedloge na izmjenu regulacionog plana

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banje Luke, koja je održanoj 26. juna 2018. godine, donesena Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Drakulić u Banjoj Luci.

Izmjenom plana će biti obuhvaćen prostor koji se nalazi uz Majevičku ulicu, površine  0,76 ha i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave i u prostorijama MZ Petrićevac, petnaest dana od dana objavljivanja. Obuhvat plana objavljen je i na ovoj internet stranici.

Nadležno odjeljenje poziva zainteresovana lica, vlasnike nekretnina, korisnike prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banje Luke – Odjeljenju za prostorno uređenje, u formi dopisa, do  27. jula 2018. godine.

SKUPŠTINA GRADA Donesena odluka o izmjeni regulacionog plana “Jug 7”

Odjeljenje za prostorno uređenje obavještava javnost da je na sjednici Skupštine grada Banja Luka, održanoj 26. juna 2018. godine, donesena Odluka o izradi izmjene Regulacionog plana za prostor između ulica: Bulevara cara Dušana, Omladinske, Radoja Domanovića, Branka Morače, Patre, Teodora Kolokotronisa i lijeve obale Vrbasa – radni naziv „Jug 7“.

PRIJEČANI Početkom avgusta završetak novog puta

Izgradnja nove dionice puta prema naselju Priječani u dužini od 1.000 metara i vrijednosti više od 750.000 KM tebalo bi da bude završena u prvoj sedmici avgusta, potvrdio je juče Slaviša Sandić, načelnik Odjeljenja za saobraćaj i puteve.