Sport 08.07.2020.

DRUGA FAZA PRIPREMA: Fudbaleri Borca otputovali na Zlatibor

Nakon devet dana rada u Banjaluci, fudbaleri Borca krenuli su na Zlatibor, gdje će u naredne dvije sedmice odraditi glavni dio priprema za narednu sezonu i pet pripremnih mečeva.

Ekipa Vlade Jagodića igraće protiv Spartaka iz Subotice, Inđije, Javora, Trepče i Čukaričkog, a trener Borca na pripreme je poveo 28 igrača: Luka Damjanović, Mladen Kukrika i Bojan Pavlović, Siniša Dujaković, Marin Galić, Marko Jovanović, Đorđe Milojević, Nemanja Janičić, Kruz Daglas Oliveira, Đorđe Ćosić, Aleksandar Subić, Filip Račić, Marko Kujundžić, Vladan Danilović, Aleksandar Radulović, Dejan Bosančić, Marko Brtan, David Čavić, Stojan Vranješ, Dino Kalesić, Almedin Ziljkić, Goran Zakarić, Ivan Crnov, Mamadu Đalo, Saša Kajkut, Bojan Marković, Jovo Lukić i Amar Cerić.

“Prezadovoljan sam prvim dijelom priprema, raduje me što idemo kompletni. Priključio nam se i Marko Brtan koji je prošao ljekarski i uradio Covid-19 test, tu je i mali Amar Cerić, tako da su ovih 28 igrača izbor u koji ja vjerujem”, rekao je Jagodić za “Mondo.ba”.

Njegova ekipa za razliku od prethodnih priprema biće u posebnom režimu, odnosno izolaciji, zbog pandemije korona virusa.

“Idemo na drugu fazu priprema koja je malo specifična, svi smo svjesni gdje idemo, ali imaćemo tamo sve obezbjeđeno. Klub je obezbjedio sa domaćinom da imamo jednu vrstu izolacije, jer nam je potreban mir, dobar smještaj, zajednički Borac, treninzi i utakmice. Siguran sam da ćemo odraditi sve u najboljem redu kako smo planirali, a pet utakmica će poslužiti da se uigra ekipa koja će u generalki protiv Krupe da ovjeri početak prvenstva”, dodao je Jagodić.

(N.S/ Banjaluka.net)