Magazin 12.04.2018.

DRUGI MOTO FEST 25. I 26. MAJA Dolazi i Hladno pivo

ČITANJE: 2 minute

Drugi po redu Moto Fest koji će održati 25. i 26. maja okupiće u Banjaluci nekoliko hiljada bajkera iz cijelog regiona.

Za odličan program i zabavu na Moto Festu zadužen je i jedan od najpopularnijih regionalnih bendova „Hladno pivo“ koji će ove godine nastupom u Banjaluci obilježiti svoj veliki jubilej, čak 30 godina karijere i uspješnog rada koji je iza njih.

Na nedavno održanoj press konferenciji u cilju najave ovog događaja, publici su obećali odličnu zabavu, kao i uvijek dobar provod na njihovim nastupima, ali i izvođenje nekih starijih pjesama sa početka karijere koje su obilježili njihov uspješan muzički put i doprinijele da dugi niz godina vladaju muzičkom scenom.

Frontmen Hladnog piva, Mile Kekin iskoristio je posjetu Banjaluci da vas pozove da 25. maja budete na Kastelu i uživate u još jednom odličnom nastupu ovog legendarnog benda.

Osim Hladnog piva, tokom dvodnevnog programa na Moto festu 25. i 26. maja nastupiće i: Che Sudaka/ Brkovi / Zabranjeno pušenje / Let 3 / Kanda, Kodža i Nebojša / DLM / Daddy Cool tribute Zucchero.

Pored muzičkog programa, organizator MK Stršljen pobrinuo se i za odlične sadržaje u dnevnom programu, kojim su obuhvaćeni Moto sajam koji i ove godine okuplja najveće svjetske moto brendove u Banjaluci, a među njima su:  „Ducati“, “Yamaha”, “BMW”, “Moto Guzzi”, “Suzuki”, “CF moto”, “Gilera”, “Aprilia”, “Piaggio”, “Vespa”… Pored toga posjetioci će biti u prilici da uživaju u stunt akrobacijama, moto defileu kroz grad i drugim pratećim sadržajima.

Ulaznice za muzički program po cijeni od 7 KM jednodnevna i 10 KM dvodnevna u prodaji su od ponedjeljka 16.04. preko prodajnog servisa kupikartu.ba. Sajamska ulaznica po cijeni od 3 KM biće u prodaji na ulazu u festivalsku zonu. Ulaz za sve bajkere je besplatan.