FESTIVAL U RUMUNIJI Ansambl Narodnog pozorišta RS nastupio na Babel festu

Ansambl predstave “Časovi u kojima ništa nismo znali jedni o drugima” Narodnog pozorišta Republike Srpske nastupio je na Babel festu u gradu Trgovište u Rumuniji.

Predstava, čiji je autor Peter Handke, a režiser Mladen Materić, odigrana je u nedjelju, 10. juna, saopšteno je iz Narodnog pozorišta Srpske.

Domaćini su izrazili veliko zadovoljstvo predivnom predstavom, ekipom i odličnom atmosferom, navodi se u saopštenju.

Oni su zahvalili za sjajno i nezaboravno druženje sa ansamblom Narodnog pozorišta Republike Srpske, koji je rumunska publika nagradila aplauzom.

Predstava “Časovi u kojima ništa nismo znali jedni o drugima” premijerno je prikazana u Banjaluci 18. oktobra 2015. godine.

Tačno godinu dana kasnije, 18. oktobra 2016. proglašena je najboljom predstavom Narodnog pozorišta Srpske u 86. pozorišnoj sezoni.

(Nezavisne)

ZELJKOVIĆ: Isplatićemo dugovanja bivšim igračima, a onda Borac kreće u novu epohu

Predsjednik FK Borac Banjaluka Vico Zeljković ističe da će klub igrati sve utakmice u Prvoj ligi Republike Srpske i da su dospjela dugovanja prema četvorici igrača posljednja sa kojima se klub suočava kada je riječ o bivšim igračima. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Republike Srpske odlučila je u korist Bojana Puzigaće, Borisa Raspudića, Asmira Avdukića i