Magazin 03.05.2018.

FRESH WAVE FESTIVAL Novi talas potvrđenih nastupa regionalnih izvođača

ČITANJE: 2 minute

Nektar Fresh Wave Festival predstavlja novi talas potvrđenih nastupa izvođača, koji će nastupiti ovog ljeta na banjalučkoj tvrđavi Kastel 9. 10. i 11. avgusta.

Nakon prvog talasa potvrđenih nastupa izvođača sa kojima nam na tvrđavu Kastel stižu internacionalne DJ superzvijezde  Boris Brejcha, Deborah De Luca, Julian Jeweil, Monika Kruse, Ofenbach, Oxia, Sander Van Doorn, LTJ Bukem i regionalna muzička imena: Mladen Tomić, Nebs Jack, Siniša Tamamović, Straight Jackin, Who See, Joma Maja, Goran Emkić i drugi talas izvođača najavljuje poplavu dobrog zvuka, a za koji će na Massive bini festivala biti zaduženi Baggasound, BLACKOUT PROJECT: PHAT PHILLIE & BIZZO BODEGA, Dee Jah, EDO MAAJKA, IRIE FM, Kawiar Manguera, Rea, Woodie i Zlijay dok će na trećoj festivalskoj bini Energy nastupiti Edy C., Frankie NV, KRISTIJAN MOLNAR, Life4Funk, Marko Vuković, NILU (DK), Petar Cvetković, Zlatnichi i mnogi drugi!

Podsjećamo da će se u svom sedmom izdanju Fresh Wave Festival predstaviti temom festivala – univerzimom uz slogan “Embrace The Space”, odnosno ”prigrlite svemir”, uz sve elemente popratne produkcije, koji aludiraju na sve one detalje koji su dio opšte kulture, a podsjećaju na svemir i eventualni život izvan planete Zemlje.

U susret invaziji Nektar Fresh Wave Festival vam s ponosom predstavlja završnicu Banjalučkog polumaratona u okviru kojeg će u subotu 12. maja, na tvrđavi Kastel nastupiti Nebs Jack, TOMCRAFT i BANG LA DECS!

Ulaznice za ovaj događaj su dostupne po cijeni od 10KM i dostupne su u Pabu Debela Berta i Koncept restoranu Bajka u Banjaluci.

”Early Bird Tickets”

U ponedjeljak, 7. maja počeće prodaja prvog talasa ulaznica odnosno Early bird ulaznice u ograničenoj količini, koje će biti dostupne po cijeni od svega 40KM za tri festivalska dana, što je popust od više od 40% u odnosu na redovnu cijenu festivalske ulaznice.

Early bird festivalske ulaznice biće dostupne na on line servisu za prodaju ulaznica www.kupikartu.ba