Vijesti 18.12.2018.

GRAĐANSKA PATROLA Prijave protiv nesavjesnih vozača

ČITANJE: 1 minuta

Putem aplikacije „Građanska patrola“ sugrađani su, tokom protekle sedmice, najviše prijavljivali kvarove na javnoj rasvjeti, nepropisno odložen otpad i uništavanje zelenih površina.

Građani su, tako, dojavili da je u Ulici Prvog krajiškog korpusa uništena zelena površina, a iz Odjeljenja za komunalne poslove ističu da će na ovoj lokaciji uskoro biti postavljeni stubići kako bi omeli nepropisno parkiranje.

Takođe, kvarovi na uličnoj rasvjeti prijavljeni su u ulicama: Braće Jugovića, Jovana bijelića, Aleji Svetog Save, te na kružnom toku na Rebrovcu. Odmah po prijemu ovih prijava, izdati su nalozi da se kvarovi otklone.

Na osnovu pristiglih prijava, komunalni policajci su evidentirali nepropisno parkiranje u ulicama Rajka Bosnića, Stepe Stepanovića, Krfskoj i Živojina Mišića, te izdali prekršajne naloge.

U isto vrijeme, nepropisno odlaganje otpada prijevljeno je u Bulevaru Milutina Milankovića, te u ulicama Skendera Kulenovića i Kralja Petra I. Izdati su nalozi preduzeću „Čistoća“ da ukloni otpad.