Vijesti 12.03.2018.

Građevinsku sezonu otvara 22. Sajam GRAMES-DEMI

ČITANJE: 1 minuta

U periodu od 14. do 17. marta u prostorijama Banjalučkog velesajma, Sajam d.o.o. organizuje 22. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, te 22. godinu zaredom otvara građevinsku sezonu.

Na ovogodišnjem sajmu svoje mjesto naći će najprestižnije kompanije iz svijeta građevinarstva, te elektro i mašinske sfere poslovanja. Svoje proizvode i usluge ponudiće oko 120 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije i regiona.

Svoju podršku i učešće na sajmu pružili su i Područna privredna komora Banja Luka, Privredna komora Federacije BiH, te Obrtnička komora Federacije BiH.

Planirana je i posjeta Ministrice za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, Srebrenke Golić.

Svečano otvaranje je zakazano za srijedu, 14. marta u 11.00 časova.

Sajmovi su u svijetu prepoznati kao jedino mjesto gdje se određena industrijska grana i svi njeni aspekti mogu okupiti. Na jednom mjestu se tako nađe proizvodnja, ponuda i potražnja. Tokom četiri dana trajanja sajma, posjetioci će imati priliku vidjeti novitete na tržištu iz ovih oblasti, te ostvariti lični kontakt sa izlagačima.

Vrata za posjetioce otvorena su od 10.00 do 19.00 časova, a tokom četiri dana trajanja sajma, posjetioci će imati priliku vidjeti novitete na tržištu iz ovih oblasti, te ostvariti lični kontakt sa izlagačima.

Sajam se zatvara u subotu, 17. marta u 15.00 časova.

(mojabanjaluka.info)