Magazin 21.11.2021.

HIT VIDEO: Sin Elona Muska ostavio nezaboravan utisak tokom SpaceX prezentacije

ČITANJE: 1 minuta

Osnivač SpaceX-a Elon Musk održao je virtuelnu prezentaciju u srijedu, a početku izlaganja prisustvovao je i njegov 18-mjesečnim sin X AE A-Xii.

Musk je podijelio novosti o Starshipu – svemirskoj letjelici koja se može u potpunosti koristiti dok je govorio na Nacionalnoj akademiji nauka, inženjerstva i medicine, ali je beba X bila ta koja je ukrala svjetla reflektora svojom harizmatičnom ličnošću.

X AE A-Xii, čija je majka muzičarka Grimes, ostavio je nezaboravan utisak tokom svoje kratkog pojavljivanja pred kamerom, rekavši “Zdravo!” mašući svojim malim ručicama u zraku.

Nakon što je shvatio da je on zvijezda Zoom poziva, bio je iznenađen, malo prije nego što je neko ušao u sobu i odveo ga.

Musk i kanadska pjevačica (33) dobili su svoje prvo zajedničko dijete u maju 2020. Dva mjeseca kasnije, izvršni direktor Tesle govorio je o roditeljstvu, priznajući da je Grimes imala praktičniju ulogu u ranim mjesecima njihovog sina.

“Pa, bebe samo jedu, znate? Trenutno ne mogu mnogo učiniti. Grimes trenutno ima mnogo veću ulogu od mene. Kada dijete poraste, bit će više posla za mene”, dodao je.

(E.M)