Vijesti 08.01.2023.

Istočno Sarajevo: Izmjena režima saobraćaja zbog proslave Dana Republike

ČITANJE: 1 minuta

U užem centru opštine Istočno Novo Sarajevo povodom obilježavanja Dana Republike Srpske doći će do privremene izmjene režima saobraćaja danas i sutra.

Odjeljenja za prostorno uređenje, saobraćaj i stambeno-komunalne poslove grada Istočno Sarajevo dalo je saglasnost Policijskoj upravi Istočno Sarajevo za privremenu izmjenu režima saobraćaja u užem centru opštine Istočno Novo Sarajevo danas od 12.00 do 17.00 časova i sutra od 7.00 časova do završetka manifestacije.

Privremena izmjena režima saobraćaja odnosiće se na Ulicu Stefana Nemanje od raskrsnice sa Ulicom vojvode Radomira Putnika pa do raskrsnice sa Dečanskom ulicom, dio te ulice od raskrsnice sa Ulicom Stefana Nemanje do raskrsnice sa Ulicom prve sarajevske brigade, kao i na Ulicu prve sarajevske brigade od raskrsnice sa Dečanskom ulicom do raskrsnice sa Spasovdanskom ulicom.

Izmjena se odnosi i na dio Spasovdanske ulice do raskrsnice sa Ulicom prve sarajevske brigade do raskrsnice sa Ulicom Stefana Nemanje, te na dio Ulice vojvode Radomira Putnika od raskrsnice sa Ulicom Zmaj Јovina do raskrsnice sa Karađorđevom ulicom, naspram motela “Veljine”.

(A.M.)