Jelena Tomašević: Ostvarila mi se želja da nastupam na Kastelu

Poznata pop pjevačica Jelena Tomašević najavila je svoj koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel, koji će biti održan 28. juna od 20 časova.

Slavna pjevačica će pred banjalučkom publikom nastupiti zajedno sa novosadskim “Big bendom”.

“Čast mi je što ću prvi put imati solistički koncert na Kastelu, i to je jedan od mojih omiljenih prostora. Tu sam nastupala kao prateći vokal sa Vladom Georgijevim 2004. godine i kasnije 2007. godine sam nastupala zajedno sa Željkom Joksimovićem, i od tada imam veliku želju da na tom mestu održim svoj solistički koncert. Tako da verujem da ovo neće biti samo zadovoljstvo publike, nego i moje veliko zadovoljstvo”, istakla je Tomaševićeva.

Pjevačica je najavila da će s njom na bini biti i novosadski “Big bend”, sa kojim slavi jubilej – 10 godina saradnje, te ističe da je to prava muzička poslastica.

“Verujem da publika nema toliko prilika da sluša i gleda ovakve koncerte gde je toliki broj muzičara na sceni. Što se tiče samog repertoara, biće tu numere sa prvog i drugog albuma, biće i nekoliko singlova, a spremili smo i jedno veliko muzičko iznenađenje jer će s nama nastupiti deca iz hora ‘Mama Vox’, tako da se radujem što će se mlade nade i novi talenti pridružiti meni i bendu na bini”, istakla je Tomaševićeva.

Pjevačica je dodala da će osim standardnog repertoara banjalučkoj publici predstaviti i nekoliko izvornih pjesama koje će odsvirati za svoju dušu, ali i na zadovoljstvo svih Banjalučana na koncertu.

“Ja zaista mislim da je muzika jedno veliko polje gde se može puno eksperimentisati. Tako da sam se ja na drugom albumu poigravala sa modernijim ritmovima, ali ne može svaka pesma da se izvodi sa ‘Big bendom’. Imam i jedan odeljak koji izvodim samo sa osnovnim bendom, tako da, videću u budućnosti, možda to i bude najava za nešto novo”, naglasila je Tomaševićeva.

Što se tiče novih pjesma, popularna pjevačica dodaje da će publika uskoro moći premijerno da čuje novi singl.

“Uskoro izlazi nova pesma pod nazivom ‘Dobro jutro, ljubavi’ i to je jedan pravi letnji hit u modernijem aranžmanu i verujem da će se dopasti publici”, dodala je ona.

Karte za nastup Jelene Tomašević sa novosadskim “Big bendom” su u prodaji po cijeni od 15 KM. Karte se mogu nabaviti u prostorijama “Star Travel” agencije, koja je organizator ovog koncerta, kao i ispred robne kuće “Boska”.

Organizatori su istakli da karte koje su u prodaji su za sjedeća mjesta, te da će u slučaju potrebe pustiti u prodaju i karte za stajanje.

(Nezavisne)

KONTIKI PROBUDIO AERODROM Poletio prvi avion iz Banjaluke u Tursku

Sa Aerodroma Banjaluka danas je poletio prvi avion u Tursku, a ukrcani putnici će po prvi put, bez presjednja, za samo dva sata biti u Antaliji. Banjalučani koji danas lete u Tursku na more, iskoristili su prvi od devet čarter letova agencije „KonTiki Travel“, koja je ovog ljeta oživjela banjalučki aerodrom. -Let iz Banjaluke je

FUDBALSKI SAVEZ BIH Slučaj Borac ide pred UEFA

Odluku o učešću Fudbalskog kluba Borac naredne sezone u BH. Telekom Premijer ligi Bosne i Hercegovine donijeće Evropske fudbalske asocijacija (UEFA), odlučeno je na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH. Na ovakav potez u bh. kući fudbala odlučili su se nakon što su iz banjalučkog kluba zatražili zaštitu zakonitosti od Izvršnog odbora,

KOD GRADSKOG MOSTA GRADE HOTEL Nakon Nove Varoši stiže još primjedbi na regulacioni plan

Regulacionim planom za interpolaciju objekata društvenog sadržaja u Obilićevu se namjerava srušiti baraka koju godinama koristi omladinski centar„Zdravo da ste“, a umjesto nje graditi hotel. Ovaj regulacioni plan koji predviđa izmjene na sedam lokacija u gradu izazvao je pravo negodovanje u Banjaluci, a nakon pobune mještana Nove Varoši, primjedba je stigla i od organizacije „Zdravo

ŠUKALO: Vladajuća većina sprečava razrješenje predmeta Dragičević

Odbijanjem uvrštavanja u dnevni red Izmjena Zakona o krivičnom postupku i Zakona javnim tužilaštvima, vladajuća većina je stala u zaštitu kriminala i tajkuna, tvrdi Adam Šukalo, predsjednik neformalnog antikorupcionog tima Narodne skupštine RS na pres konferenciji koja je upravo završena.