Jelena Tomašević: Ostvarila mi se želja da nastupam na Kastelu

Poznata pop pjevačica Jelena Tomašević najavila je svoj koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel, koji će biti održan 28. juna od 20 časova.

Slavna pjevačica će pred banjalučkom publikom nastupiti zajedno sa novosadskim “Big bendom”.

“Čast mi je što ću prvi put imati solistički koncert na Kastelu, i to je jedan od mojih omiljenih prostora. Tu sam nastupala kao prateći vokal sa Vladom Georgijevim 2004. godine i kasnije 2007. godine sam nastupala zajedno sa Željkom Joksimovićem, i od tada imam veliku želju da na tom mestu održim svoj solistički koncert. Tako da verujem da ovo neće biti samo zadovoljstvo publike, nego i moje veliko zadovoljstvo”, istakla je Tomaševićeva.

Pjevačica je najavila da će s njom na bini biti i novosadski “Big bend”, sa kojim slavi jubilej – 10 godina saradnje, te ističe da je to prava muzička poslastica.

“Verujem da publika nema toliko prilika da sluša i gleda ovakve koncerte gde je toliki broj muzičara na sceni. Što se tiče samog repertoara, biće tu numere sa prvog i drugog albuma, biće i nekoliko singlova, a spremili smo i jedno veliko muzičko iznenađenje jer će s nama nastupiti deca iz hora ‘Mama Vox’, tako da se radujem što će se mlade nade i novi talenti pridružiti meni i bendu na bini”, istakla je Tomaševićeva.

Pjevačica je dodala da će osim standardnog repertoara banjalučkoj publici predstaviti i nekoliko izvornih pjesama koje će odsvirati za svoju dušu, ali i na zadovoljstvo svih Banjalučana na koncertu.

“Ja zaista mislim da je muzika jedno veliko polje gde se može puno eksperimentisati. Tako da sam se ja na drugom albumu poigravala sa modernijim ritmovima, ali ne može svaka pesma da se izvodi sa ‘Big bendom’. Imam i jedan odeljak koji izvodim samo sa osnovnim bendom, tako da, videću u budućnosti, možda to i bude najava za nešto novo”, naglasila je Tomaševićeva.

Što se tiče novih pjesma, popularna pjevačica dodaje da će publika uskoro moći premijerno da čuje novi singl.

“Uskoro izlazi nova pesma pod nazivom ‘Dobro jutro, ljubavi’ i to je jedan pravi letnji hit u modernijem aranžmanu i verujem da će se dopasti publici”, dodala je ona.

Karte za nastup Jelene Tomašević sa novosadskim “Big bendom” su u prodaji po cijeni od 15 KM. Karte se mogu nabaviti u prostorijama “Star Travel” agencije, koja je organizator ovog koncerta, kao i ispred robne kuće “Boska”.

Organizatori su istakli da karte koje su u prodaji su za sjedeća mjesta, te da će u slučaju potrebe pustiti u prodaju i karte za stajanje.

(Nezavisne)

TEGELTIJA O IMENOVANJU DALIDE BURZIĆ: Razumijem bol Memića, ali ne možemo nikoga eliminisati na osnovu nedokazanih tvrdnji

Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) BiH Milan Tegeltija oglasio se na Facebooku povodom jučerašnjeg imenovanja glavne tužiteljice Tužilaštva Kantona Sarajevo Dalide Burzić za sudiju Suda Bosne i Hercegovine, koje je izazvalo burne reakcije dijela javnosti te porodice Dženana Memića. “Kao čovjek, imam puno razumijevanje za svu bol, tugu i ogorčenost gospodina Memića i zbog toga ne mogu da

UKC: Citogenetička laboratorija vodeća u BiH

Citogenetička laboratorija Odjeljenja za medicinsku genetiku Zavoda za kliničku laboratorijsku dijagnostiku u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske vodeća je u BiH po broju urađenih prenatalnih citogenetičkih analiza. Iz UKC-a je saopšteno da je to jedina takva laboratorija u Srpskoj, koja pruža usluge za čitavo područje Republike, kao i da je od 2009. do 2019.

STANIVUKOVIĆ: Privremeno napuštam RS i BiH, ugrožena mi je lična sigurnost

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković kazao je danas da će medijima biti dostupan još danas i da će se privremeno povući iz javnosti zbog lične sigurnosti. Najavio je i napuštanje Bosne i Hercegovine u narednim danima. “Za vikend već neću biti u zemlji. Danas sam još tu i večeras ću još neke

Prihod RS od boravišne takse 1,4 miliona KM, broj dolazaka turista veći za 10 odsto

U Republici Srpskoj je prihod od uplaćene boravišne takse u prošloj godini iznosio 1.371.646 KM i veći je za 17 odsto u odnosu na 2017, saopšteno je iz Ministarstva trgovine i turizma Srpske. Iz resornog ministarstva pojašnjavaju da je povećanje prihoda od uplate boravišne takse rezultat povećanja broja noćenja turista u ovom periodu. U 2018.

Opustite sva čula u spa i hedonističkoj oazi hotela “Jelena”

Želite da obradujete sebe i svoje najdraže potpunim uživanjem i opuštanjem u modernom i gostoljubivom ambijentu? Poželjeli ste možda masažu, vrijeme u sauni i džakuzi kadi, te bi sve to začinili zdravim ručkom ili večerom u restoranu sa vrhunskom hranom i uslugom? Ukoliko ste se već zamislili na ovim mjestima, imamo sjajan prijedlog i idealno