Magazin 17.08.2018.

KONCERT NA KASTELU Marija Šerifović sprema spektakl za 24. avgust

ČITANJE: 2 minute

Nakon fenomenalnog koncerta prošle godine u Banjaluci na tvrđavi Kastel Marija Šerifović nam dolazi opet u grad na Vrbasu.

Za 24. avgust zakazan je za još jedan spektakl za koji se traži karta više.

“Prošle godine koncert Marije bio je jedan od najposjećenijih na Kastelu. Koliko je interesovanje vladalo za koncert prošle godine pokazatelj je i to što smo morali da zaustavimo prodaju ulaznice zbog kapaciteta koncertnog prostora, baš to je i razlog da i ove godine organizujemo još jedan koncert Marije Šerifović u našem gradu”, rekao je PR koncerta Novak Čičković.

Poseban trenutak koncerta je bila Marijina interpretacija pjesme “Pukni zoro”, upaljeni blicevi, pjevanje u glas publike koja je do zadnjeg milimetra popunila Kastel napravili su sjajan ambijent koji se prepričavao narednih godinu dana.

“Marija je bila oduševljena atmosferom i reakcijom publike pa smo lako postigli dogovor da i ove godine ponovimo spektakl svjesni da će biti teško podići ljestvicu na još viši nivo. Preveliko interesovanje i velika gužva od prošle godine uticali su na sporiji ulazak publike na koncertni prostor, pa ćemo se potruditi da to popravimo ovaj put ali ovom prilikom savjetujemo svima da dođu što prije na koncert da bi izbjegli velike gužve”, rekao je Čičković.

Kritičari Mariju ocjenjuju kao jedan od rijetkih talenata, a publika je prihvata kao izvođača koji svojim glasom izaziva posebne emocije. Pored velikih uspjeha, Marija je snimila albume “Naj-najbolja”, “Bez ljubavi”, “Nisam anđeo”, “Hrabro”, na kojima su sve pjesme postale hitovi, kao i nedavno objavljene pjesme “Deo prošlosti” i “11”.

Ulaznice su u prodaji ispred robne kuće Boska, (Trg Krajine) na broj telefona 065/ 008 – 333 i 065/ 007 333. Zatim na sajtu www.kupikartu.ba, jedinstvena ulaznica je 15KM, na dan koncerta 20KM, dok je cijena VIP ulaznice 40KM.