Magazin 23.03.2021.

Kako konvertovati PDF u Word – Besplatno i online

ČITANJE: 1 minuta

Konvertovanje PDF u Word je vrlo jednostavno uz besplatan sajt Converter365 koji vam omogućava beskonačan broj konverzija. Sajt je brz i jednostavan za korištenje.

Pored konvertovanja PDF fajlova u word Converter365 nudi dodatno preko 1000 različitih formata da konvertujete. Tako možete da izaberete konverzije različitih formata fotografija, zvuka, videa, dokumenata, arhive, elektronskih knjiga ali i prezentacija, excel fajlova kao i vektorskih formata.

Svaka konverzija se odvija u tri jednostavna koraka. Da biste konvertovali PDF u Word potrebno je da odete na stranicu za konvertovanje ovog formata. Nakon čega trebate uploadovati vaš PDF fajl, to je moguće uraditi tako što ćete kliknuti na dugme “Add Files”, ili ćete metodom drag&drop prevući PDF sa vašeg računara na sajt.

Nakon što sistem prepozna vaš fajl, potrebno je samo da kliknete na dugme “Convert” i kroz par sekundi (u zavisnosti od veličine vašeg fajla) ćete dobiti konvertovan Word dokument iz vašeg prvobitnog PDF formata.

Potrebno je napomenuti da je sistem brz i u toku konverzije nećete izgubiti kvalitet vašeg konvertovanog fajla. Takođe Converter365 će vam ponuditi da skinete vaš konvertovani fajl ili da ga podjelite na email ili preko društvenih mreža ili messenger aplikacija. Što je definitivno odlična stvar ako konvertujete fajl da biste nekome poslali i u tom slučaju to možete uraditi vrlo brzo.

Ono što je najbitnije pored konverzije fajla, jeste da su vaši konvertovani i originalni fajlovi potpuno zaštićeni i sigurni. Sistem će automatski da obriše vaše fajlove nakon sat vremena od uploadovanja.