Vijesti 07.12.2017.

Kotor Varoš: Doček Nove godine na trgu

ČITANJE: 1 minuta

Turistička organizacija opštine Kotor Varoš, pod pokroviteljstvom načelnika opštine Kotor Varoš, organizovaće doček Nove godine na gradskom trgu.

Direktor Turističke organizacije Miodrag Petrović rekao je da će Kotorvarošani nakon devet godina imati priliku da novogodišnju noć dočekaju na otvorenom uz bogat kulturno-zabavni program, besplatne tople napitke i vatromet, koji će biti upriličen u ponoć.

“Posjetioce će zabavljati lokalni estradni umjetnici i bendovi, Folklorni ansambl `Kotor Varoš` i ansambl `Žubor`, a zvijezda večeri biće Lukijan Ivanović koji će Kotorvarošane uvesti u Novu godinu”, istakao je Petrović i dodao da će posebna pažnja biti posvećena najmlađima, koje će Djed Mraz obradovati slatkišima.

Pokrovitelj dočeka Nove godine je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji će se u ponoć obratiti okupljenima i uputiti im novogodišnju čestitku.

“Uvjereni smo da Kotorvarošane očekuje dobra zabava i da će organizovani doček postati tradicija”, naglasio je Sakan.

Novogodišnji ambijent na gradskom trgu uljepšaće i “Mrazograd”, koji u organizaciji Agencije za lokalni ekonomski razvoj Kotor Varoš počinje 15. decembra i trajaće do 15. januara 2018. godine.

(Srna)