Vijesti 15.10.2018.

KOTOR VAROŠ U saobraćajnoj nezgodi povrijeđene dvije osobe, vozač na aparatima

ČITANJE: 1 minuta

Dvije osobe povrijeđene su u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Pobrđe u opštini Kotor Varoš i zbrinuta u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka. 

Nezgoda se dogodila protekle noći u 2.00 časa kada je automobil “alfa romeo”, kojim je upravljala osoba čiji su inicijali S.B. (21) iz Kotor Varoša, sletio sa kolovoza, a povrijeđena je i osoba Đ.D. (21) koja je bila na mjestu suvozača.

Uviđaj su obavili pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Pacijent čiji su inicijali S.B. /21/ iz Kotor Varoša, , priključen je na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze o njegovom zdravstvenom stanju su krajnje neizvjesne, rečeno je Srni u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske.

Prema riječima dežurnog ljekara u Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje Edite Grbavac, ovaj pacijent je primljen u UKC Srpske u polutraumatizovanom stanju sa dominantnom povredom glave.

Pacijent čiji su inicijali Đ.D. /21/, koji je takođe povrijeđen u ovoj nezgodi, svjestan je i za sada je stabilnog zdravstvenog stanja.

“Đ.D. je smješten na dalje liječenje i praćenje u Kliniku za ortopediju i traumatologiju”, naveli su iz UKC-a Srpske.

Ova dva lica povrijeđena su u nezgodi u mjestu Pobrđe kod Kotor Varoša, protekle noći u 2.00 časa, kada je automobil “alfa romeo” kojim je upravljao teško povrijeđeni S.B, sletio sa puta, a povrijeđeni Đ.D. /21/ je bio na mjestu suvozača.

(Srna)