KREATIVNI AVGUST Radionica udaraljki svakim danom na obali Vrbasa

rijeka vrbas i kastel

Radionice udaraljki u sklopu Kreativnog avgusta u Banjaluci će se održavati u periodu od 13. do 26. avgusta, svakim danom osim nedjelje u terminu od 18h do 19h na obali Vrbasa iza dvorane “Obilićevo”.

Radionice su namijenjene svima koji su zainteresovani za egzotične ritmove i udaraljke, te su besplatne. Kreativni avgust je savršen temelj za sve koji žele nastaviti svoje učenje na radionicama u sklopu Sekcije udaraljki, koja počinje od septembra u Omladinskom centru “Zdravo da ste” te je samim tim upis novih članova u toku.

Osnivač i voditelj sekcije udaraljki, saradnik bendova “S.A.R.S.”, “Ničim Izazvan”, “Cubismo”, “Afrodizijak” i drugih regionalno poznatih imena, Asmir Turčinhodžić i ove godine vodi radionice udaraljki u sklopu Kreativnog avgusta.

(Mondo)

RADOJIČIĆ U BOČCU: Uskoro uklanjanje nagomilanog otpada iz Vrbasa

Ogromne količine nakupljenog otpada iz Vrbasa, koje je trenutno zaustavljeno na zaštitnoj mreži u Bočcu, biće uklonjene u naredna tri mjeseca, saopšteno je poslije današnjeg sastanka gradonačelnika Igora Radojičića sa predstavnicima resornog ministarstva i Hidroelektrane „Bočac“.

MINISTAR MALEŠEVIĆ OBIŠAO STUDENTSKI DOM: Nadam se da će rokovi biti ispoštovani

Ministar prosvjete i kulture RS Dane Malešević posjetio je danas Studentski centar “Nikola Tesla” kako bi se uvjerio da radovi napreduju. Malešević je zajedno sa direktorom Centra, Zoranom Babićem i predstavnikom studenta Ljubišom Karlicim obišao prvi i drugi paviljon, te poručio da se nada će izvođač poštovati rokove. -Zadovoljan sam onim što je do sada